Abonneren op RSS-feed

Prefab schuur

Een prefab schuur kopen

Bent u op zoek naar een mooie prefab schuur om in uw tuin, erf of bedrijventerrein te plaatsen? Wij kunnen u absoluut aanraden om een schuur met prefab wanden te kopen. Deze biedt plaats voor opslagruimte, klusruimte of als kantoorruimte mits de schuur van hout goed geisoleerd is. Dit is uiteraard bij ons mogelijk. Een prefab schuur of houten garage is een prachtig houten product geproduceerd van vuren of douglas hout. U kunt er alle kanten mee op bij ons, aangezien we onze bouwwerken zelf produceren op maat uit eigen fabriek. De wanden bestaan uit een regelwerk 45x70 mm of 45x95 mm betimmerd met een wandplank naar keuze. De meest populaire wandplank is de zweeds rabat plank, douglas of zwart gespoten.

Populaire dakvormen prefab schuur

De meest gekozen dakvorm is de zadeldak met een dakhelling van 21, 25, 30 of 40 graden of een plat dak met een afschot zodat water weg kan lopen naar de afvoer. Ook is het mogelijk om een kapschuur te nemen. Deze klassieke houten kapschuur heeft een schuin aflopend dak naar de achterkant en aan de voorkant een kort aflopende luifel. Daardoor krijgt een kapschuur een hoge toegang en dat geeft een ruimtelijk gevoel. Leuk om te weten is dat oorspronkelijk mensen op het platteland deze schuren gebruikten voor de droge opslag van hooi, stro, hout en gereedschappen. Een dergelijke schuur geeft uw tuin dan ook een mooie, landelijke uitstraling. 

Prefab schuur met overkapping

Bent u graag buiten? Wij kunnen het bouwwerk uitbreiden met een prefab schuur inclusief overkapping, luifel of veranda. Zo creëert u gemakkelijk een knusse zit- en eethoek waar u lekker kunt barbecueën en genieten van de buitenlucht. Ook wanneer het klimaat het niet toelaat, zit u heerlijk beschut tegen regen en wind. Het is mogelijk om terrasverwarming zoals bijvoorbeeld een kachel of heater te plaatsen, zo kunt u bij ieder weertype buiten zitten, zelfs in de winter. De overkapping kan gesloten worden met glazen schuifdeuren.

Prefab schuur geisoleerd

Houdt u van klussen? Door het kopen van een grote prefab schuur geisoleerd heeft u er ineens serieuze meters ruimte bij. Stelt u zich voor, een vaste werkbank en alle plek om uw zaagtafel neer te zetten. Ook is een grote berging of garage ideaal om uw spullen zoals tuinmeubilair of tuingereedschap op te bergen. Maar denk ook aan een caravan, aanhangwagen, auto of andere voertuigen. Het is sowieso handig als uw spullen altijd goed beschermd en droog staan bij slechte weersomstandigheden.

Het is dan ook niet voor niets dat een dergelijke houten tuinschuur zo populair is. Wij van Blokhutspecialist bouwen uw bouwwerk altijd op maat in onze eigen fabriek met prachtige robuuste staanders, balken en wandplanken van douglas hout. U krijgt een ruime schuur als een waar pronkstuk in uw tuin.

Overdekte showrooms

Kom inspiratie opdoen bij de aankoop van uw prefab schuur in één van onze showrooms in Capelle aan de IJssel en/of Zevenaar. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en maken graag een offerte met een (eventuele) 3D tekening voor u.