Abonneren op RSS-feed

Geverfde blokhutten

Een blokhut of tuinhuis geverfd / gebeitst op kleur kopen

Wilt u een houten tuinhuis of blokhut op kleur geverfd of gebeitst kopen direct vanuit de fabriek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is voor bepaalde houtsoorten zoals vurenhout belangrijk dat deze gedompeld, hoge druk geimpregneerd, geverfd of gebeitst wordt. Wij leveren onze blokhutten en tuinhuizen tegen meerprijs kant en klaar geverfd of gebeitst aan op kleur direct vanuit de fabriek van o.a. Lugarde, Woodpro of Interflex. Door het op kleur verfen of beitsen verlengd u de levensduur van bijvoorbeeld uw moderne berging /  tuinhuisje met overkapping. Uw geverfde blokhut kan als basis geleverd worden in een tal van trendy kleuren zoals zwart, antraciet, donkergrijs, wit, etc. door de Blokhutspecialist. Bekijk rustig op onze website welk houten tuinhuizen, blokhutten met overkappingen goed bij u zal passen in uw tuin. Wij hebben veel moderne zwarte tuinhuisjes en overkapingen in onze showroom staan die bekeken kunnen worden in Capelle aan den IJssel of Zevenaar.


De trend: Modern tuinhuis zwart met plat dak

Een modern tuinhuis zwart met plat dak is tegenwoordig het meest verkochte bouwwerk bij ons. Op nr 1 is een douglas tuinhuis met overkapping en zwarte wanden waarbij de staanders en dakconstructie uitgevoerd zijn in douglashout en de wanden zwart geverfd zijn. Vooral potdeksel / zweeds rabat wandplanken zijn erg populair. Op nr 2 is een Lugarde tuinhuis met overkapping waarbij de wanden op kleur geverfd zijn in RAL kleur 7021 zwartgrijs en RAL 7039 kwartsgrijs gecombineerd met wit RAL 9010. Een tuinhuis of blokhut op maat wordt bijna nooit helemaal zwart of antraciet gespoten, maar er is hierin altijd een contrast. De wanden wijken qua kleur bijna altijd af van de staanders / palen, boeiboorden en de ramen / deuren.


Geverfd tuinhuis online bestellen

Een geverfd tuinhuis kunt u bij ons online bestellen, nadat u eerst van ons een offerte per mail heeft ontvangen met een scherpe prijs. Standaard leveren wij het geverfde tuinhuisje of bijvoorbeeld een blokhut met overkapping als een bouwpakket met bevestigingsmaterialen en een extra blikje verf om kleine schade's aan het hout te bewerken. Het bouwpakket zal op de door u afgesproken locatie en dag afgeleverd worden. Het kan voorkomen dat u zelf geen mogelijkheid heeft om de op kleur geverfde blokhut of tuinhuis zelf op te bouwen. Geen probleem. Wij kunnen tegen meerprijs de tuinhuis in een moderne kleur als bouwpakket voor u monteren met eventueel een schroeffundering voor een tuinhuis.

Tuinhuis of blokhut zelf verven / beitsen?

Een vurenhouten tuinhuis of blokhut die voorzien is van 2 of meerdere verflagen moeten na verloop van tijd weer opnieuw geverfd of gebeitst worden. Het hout dient eerst licht opgescheurd te worden voordat er een nieuwe verflaag opgebracht kan worden. Bij een mindere kwaliteit verf of beits dient het hout eerder een nieuwe verflaag nodig te hebben dan een hoogwaardiger kwaliteit verf of beits. Een douglas tuinhuisje of een keteldruk / hogedruk geimpregneerde tuinhuis / blokhut heeft deze verf behandeling niet persé nodig. Uiteraard kan dit hout wel behandeld worden met een verf of beits om het bouwwerk een mooie trendy kleur te geven naar wens. 

Wij hebben veel ervaring met het merk Jotun verf


Een geverfde blokhut of tuinhuis kopen in de showroom

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de geverfde blokhut, tuinhuis, overkapping of recreatiewoning? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of er telefoon. Onze medewerkers staan voor u klaar. Ook nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze prachtige overdekte tuinhuizen showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar.

Artikelen 1 tot 40 van 174 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 174 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5