Abonneren op RSS-feed

Blokhut met luifel


Een blokhut met luifel is tegenwoordig erg populair. De blokhut dient als opbergruimte voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap of barbecue. De luifel van de blokhut dient prima als gezellige overkapping of carport voor uw auto. Het voordeel van Blokhut specialist is dat we naast onze standaard modellen erg sterk zijn in blokhutten op maat en dat ook tegen een scherpe prijs. De luifel van de blokhut kan uitgevoerd aan de voorzijde, achterzijde of zijkant en uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de luifel / overkapping uit te voeren met dichte wanden om beschut te kunnen zitten. 


Blokhut met luifel kopen?

Op deze pagina kunt u diverse modellen bekijken, vergelijken en eventueel direct online bestellen. Uiteraard leveren wij onze blokhutten tegen de laagste prijs garantie. Vraag naar onze specialie prijs en laat u verassen. Naast onze standaard modellen die uit voorraad worden geleverd kunnen wij uiteraard ook maatwerk blokhutten en houten garages leveren:


Blokhut met luifel op maat

Onze kracht is een blokhut met luifel op maat maken tegen de scherpste prijs. Hierbij kunt zelf bepalen wat de afmeting, wanddikte, dakvorm, aantal ramen en deuren wordt van het model. De levertijd van een maatwerk blokhut is langer dan een standaard blokhut omdat deze speciaal wordt gefabriceerd en dit proces heeft meer tijd nodig. 
 

Artikelen 1 tot 40 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3