Tuinhuis met overkapping



Een tuinhuis met overkapping is tegenwoordig erg populair, Heerlijk toch.. Een houten tuinhuis van vuren geimpregneerd of douglas hout die functioneert als houten garage , tuinhuis of luxe gastenverblijf met een overkapping om heerlijk onder te relaxen met eventueel een mooie buitenkeuken en/of loungebank. Zelfs deze inrichting kunnen wij voor u op maat maken door onze timmermannen. De afmeting van het houten tuinhuis met overkapping is compleet naar eigen wens in te delen. Ook het houtsoort, type en aantal ramen, deuren en daksoorten kunt u zelf samenstellen. U kunt de overkapping aan de zijkant laten plaatsen, maar ook aan de voorkant of achterkant van het tuinhuis. 

Tuinhuis met overkapping kopen

Heeft u een tuinhuis met luifel gevonden in onze webshop die u aanspreekt? Bestel direct in onze webshop of vraag een maatwerk offerte aan en wij zullen de wensen met u bespreken zodat we samen tot een mooi ontwerp komen die wij in de werkplaats voor u zullen fabriceren. Er staan een aantal tuinhuisjes vermeld in onze webshop die u direct zelf kunt samen stellen op maat.

De tuinhuis met overkapping bouwen van A tot Z

De tuinhuis met overkapping kunnen wij van a tot z voor u opbouwen, maar voordat we gaan bouwen kunnen wij ook de fundering voor u maken. Het schilderen van het tuinhuis is ook voor ons geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.



31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina