Tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met overkapping is tegenwoordig erg populair, Heerlijk toch. Een houten tuinhuis van vuren geimpregneerd of douglas hout die functioneert als houten garage , tuinhuis of luxe gastenverblijf met een overkapping om heerlijk onder te relaxen met eventueel een mooie buitenkeuken en/of loungebank. Zelfs deze inrichting kunnen wij voor u op maat maken door onze timmermannen. De afmeting van het houten tuinhuis met overkapping is compleet naar eigen wens in te delen. Ook het houtsoort, type en aantal ramen, deuren en daksoorten kunt u zelf samenstellen. U kunt de overkapping aan de zijkant laten plaatsen, maar ook aan de voorkant of achterkant van het tuinhuis. 

Tuinhuis met overkapping kopen

Heeft u een tuinhuis met luifel gevonden in onze webshop die u aanspreekt? Bestel direct in onze webshop of vraag een maatwerk offerte aan en wij zullen de wensen met u bespreken zodat we samen tot een mooi ontwerp komen die wij in de werkplaats voor u zullen fabriceren. Er staan een aantal tuinhuisjes vermeld in onze webshop die u direct zelf kunt samen stellen op maat.

Tuinhuis met Overkapping Laten Bouwen: Van A tot Z Ontzorgd

Als u wilt genieten van alle voordelen van een tuinhuis met overkapping, kunt u ervoor kiezen om het gehele bouwproces aan ons over te laten. Wij kunnen de tuinhuis met overkapping van A tot Z voor u opbouwen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast kunnen wij ook de fundering voor uw tuinhuis met overkapping verzorgen, zodat u zeker bent van een stevige en stabiele basis. Ook het schilderen van uw tuinhuis is voor ons geen probleem. Wij bieden een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat uw tuinhuis met overkapping perfect past bij de stijl van uw tuin.

Meest gekozen tuinhuis met overkapping

Het tuinhuis met plat dak is de meest gekozen vorm van een tuinhuis met overkapping. Dit type dak is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook vaak voordeliger dan andere dakvormen. Bovendien past een tuinhuis met plat dak in de meeste tuinen uitstekend. Het platte dak heeft een lichte helling van circa 2%, zodat regenwater altijd netjes wordt afgevoerd. Onder de overkapping kunt u prachtige bestrating aanleggen of kiezen voor een veranda, zodat u optimaal kunt genieten van uw loungeplek in de tuin. Wanneer u de afmetingen berekend voor uw blokhut met overkapping is het belangrijk rekening te houden met de zithoek die u wilt plaatsen. Wanneer u 4 stoelen en een tafel kwijt wil bent u al snel 4x4 meter nodig.Artikelen 1 tot 40 van 61 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 61 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2