Abonneren op RSS-feed

Jacuzzi overkapping kopen

Jacuzzi overkapping

Zoekt u een plek om te genieten van uw vrijheid en wilt u uw tuin gezelliger maken in een natuurlijke omgeving? Dan is een houten Jacuzzi overkapping kopen misschien wel interessant. Met een houten Jacuzzi overkapping brengt u snel sfeer in uw tuin. Op een warme dag op een schaduwrijke plek zitten? En tot laat in de avond van uw tuin genieten? Door het kopen van een Jacuzzi overkapping bij De Blokhutspecialist heeft u gegarandeerd een mooie overdekte plek waar u altijd kunt zitten. Met een houten Jacuzzi overkapping in uw tuin heeft u altijd een plek waar u overdekt kunt bubbelen. Daarnaast kan een Jacuzzi overkapping ook ingericht worden als een loungeplek.

Een houten Jacuzzi overkapping is uiterst geschikt voor grote, maar ook kleine tuinen. De meeste jazuccis hebben de afmeting van ca 2x2 of 2,5x2,5 meter, dus een overkapping van ca. 3x3 meter adviseren wij vaak als minimale afmeting. Deze is bij ons altijd verkrijgbaar met eventueel dichte achterwanden en glazen schuifdeur en in de voorzijde.

Maatwerk overkapping

Heeft u specifieke wensen en wilt u uw Jacuzzi overkapping liever op maat kopen? Ook dan bent u bij Blokhutspecialist aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk en bieden u oneindig veel mogelijkheden bij het samenstellen en kopen van uw eigen Jacuzzi overkapping. U kunt uw Jacuzzi overkapping zelf online samenstellen via onze 3D configurator. Wilt u liever eerst komen kijken en advies hebben? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms in Capelle aan de IJssel en of Zevenaar. De meeste gebruikte houtsoort voor deze houten overkapping is douglas hout. Wij leveren het douglas hout geschaafd en gedroogd aan zodat deze minder gaan ‘’werken’’ zoals bij fijnbezaagd douglashout. Naast het douglas hout kunnen we het geheel ook leveren in onbehandeld, dompel of ketel-druk geïmpregneerd en op kleur gespoten vuren hout. Het bouwwerk wordt altijd samengesteld als bouwpakket. Deze is zelf éenvoudig in elkaar te zetten indien u geen 2 linker handen heeft. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden voor u uit handen nemen en de montage van de overkapping met eventueel een schroeffundering of betonpoeren fundering, vlonder en met glazen schuifdeuren.

Lugande overkapping jacuzzi

Lugarde jacuzzi overkapping met glas

Lugarde jacuzzi overkapping

Lugarde jacuzzi overkapping met schuur