Abonneren op RSS-feed

Veranda kopenHouten veranda

Bent u op zoek naar een houten veranda voor in uw tuin? Wij van de Blokhutspecialist hebben uitstekende oplossingen voor uw zoektocht. Wij hebben voor iedere tuin een geschikte aanbouw veranda. Een strakke, moderne veranda voor de moderne tuin, of kies voor een klassieke houten veranda voor een landelijke tuin met veel groen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de verandas op maat te laten maken. Wij leveren standaard modellen welke uit voorraad leverbaar zijn maar ook heel veel maatwerk veranda's. Stel eenvoudig uw eigen veranda samen. Wij leveren de aanbouw veranda in vuren geimpregneerd, douglas, plat dak met EPDM of veranda polycarbonaat platen.

Houten veranda op maat

Als u kiest voor een houten veranda op maat kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen. Kies de gewenste afmeting, het soort dak(bedekking), wandindeling, glazen deuren, vlonder, lichtkoepels en bijvoorbeeld welke kleur of houtsoort de maatwerk houten veranda moet hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als u liever niet te lang wilt wachten op uw houten veranda, dan kunt u een Flexwood veranda bij ons bestellen. Deze worden geleverd uit eigen productie in Zevenaar, waardoor deze een kortere levertijd hebben en zeer scherp geprijsd zijn. Ook deze veranda’s hebben verschillende maatwerk opties. De opties staan bij ieder model aangegeven. 

De bouw van de houten veranda bepaalt u zelf. U kan er voor kiezen om de veranda op te laten bouwen door ons professionele montageteam, of u kiest er voor om de houten veranda als bouwpakket te laten leveren. Dit is mogelijk bij onze Flexwood houten veranda's, maar ook bij onze veranda's op maat van o.a. Lugarde

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Onze specialisten geven u graag advies onder het genot van een lekkere kop koffie. Vergeet voor de tijd niet even te bellen of te mailen, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten beschikbaar zijn. 

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2