Tuinhuis zij overkappingEen tuinhuis met overkapping is tegenwoordig erg populair, Heerlijk toch.. Een houten tuinhuis die functioneert als houten garage , tuinhuis of luxe gastenverblijf met een overkapping om heerlijk onder te zitten met eventueel een mooie buitenkeuken en loungebank. Zelfs deze inrichting kunnen wij voor u maat maken door onze vakmensen. De afmeting van het tuinhuis met overkapping is compleet naar eigen wens in te delen. Ook het houtsoort, ramen, deuren en daksoort kunt u zelf samenstellen. U kunt de overkapping aan de zijkant laten plaatsen, maar ook aan de voorkant of achterkant van het tuinhuis. 

 

Tuinhuis + overkapping kopen

Heeft u een tuinhuis + overkapping gevonden in onze webshop die u aanspreekt? Bestel direct in onze webshop of vraag een maatwerk offerte aan en wij zullen de wensen met u bespreken zodat we samen tot een mooi ontwerp komen die wij in de werkplaats voor u zullen fabriceren. Er staan een aantal tuinhuisjes vermeld in onze webshop die u direct zelf kunt samen stellen. 

 

De tuinhuis + overkapping laten opbouwen van A tot Z

De tuinhuis met overkapping kunnen wij van a tot z voor u opbouwen, maar voordat we gaan bouwen kunnen wij ook de fundering voor u maken. Het schilderen van het tuinhuis is ook voor ons geen probleem.

 

Artikelen 1 tot 40 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2