Bestelinformatie

Bij de Blokhutspecialist kunt u op verschillende manieren uw blokhut bestellen. U kunt een standaard voorraad model direct online bestellen via de "winkelwagen" bestel knop of een blokhut op maat via de "offerte aanvraag" knop. Bij specifieke wensen of maatwerk producten zullen wij eerst een passende offerte maken voordat er besteld kan worden. Uiteraard is het ook mogelijk via een email, telefoon of door onze showroom in Capelle aan den IJssel te bezoeken een aankoop te doen. Onze adviseurs geven u graag tips en advies op maat. Bij de Blokhutspecialist heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie tussen u en ons alleen maar prettiger.

Wanneer u kiest voor een standaard voorraad blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping uit de rubriek “Standaard modellen” dan kunnen wij over het algemeen binnen 3 à 6 weken tot levering overgaan. Wanneer u kiest voor een blokhut op maat dan is de levertijd gemiddeld tussen de 6 à 12 weken.

Wanneer u een maatwerk blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping besteld bij ons dan heeft u één vast aanspreekpunt. U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte van uw bouwwerk inclusief de exacte tekeningen. De tekeningen geven u een exacte weergave zoals wij uw tuinhuis / blokhut gaan fabriceren. Het geeft u als klant de mogelijkheid om ook nog gedetailleerde aanpassingen aan ons door te geven. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw maatwerk tuinhuis / blokhut altijd naar wens wordt afgeleverd. Deze werkwijze geldt niet alleen voor de grotere blokhutten / chalets maar ook voor een klein tuinhuisje. Bij ons is iedere klant een belangrijke klant, daarom behandelen wij de aanvragen met dezelfde zorg en aandacht.