Bestelinformatie

Bij de Blokhutspecialist kunt u op verschillende manieren uw bouwwerk bestellen.

U kunt een standaard model bestellen via de ''Uw prijs opvragen'' knop die vermeld staat bij het product zodat u verzekerd bent van de scherpste actuele prijs. Wij proberen altijd zo snel mogelijk een offerte toe te sturen.

Bent u op zoek naar maatwerk? Maak gebruik van de "maatwerk aanvragen" knop die vermeld staat bij het product. Bij specifieke wensen of maatwerk producten zullen wij eerst een passende offerte met eventueel een 3d tekening maken voordat er besteld kan worden. Uiteraard is het ook mogelijk via een email, telefoon of om onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar te bezoeken om een aankoop te doen. Onze adviseurs geven u graag tips en adviezen op maat. Bij de Blokhutspecialist heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie tussen u en ons alleen maar prettiger.

Wanneer u een maatwerk blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping besteld bij ons dan heeft u één vast aanspreekpunt. U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte van uw bouwwerk inclusief de exacte tekeningen. De tekeningen geven u een exacte weergave zoals wij uw tuinhuis / blokhut gaan fabriceren. Het geeft u als klant de mogelijkheid om ook nog gedetailleerde aanpassingen aan ons door te geven. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw maatwerk tuinhuis / blokhut altijd naar wens wordt afgeleverd. Deze werkwijze geldt niet alleen voor de grotere blokhutten / chalets maar ook voor een klein tuinhuisje. Bij ons is iedere klant een belangrijke klant, daarom behandelen wij de aanvragen met dezelfde zorg en aandacht.