Abonneren op RSS-feed

Houten berging

Houten berging kopen

Wilt u een houten berging kopen om uw fiets, scooter, motor of grasmaaier in te stallen? Dan bent u bij Blokhutspecialist aan het juiste adres. Maar een houten tuinberging is veel meer dan alleen een plek om je voertuigen of gereedschappen in te stallen, het biedt ook uitkomst wanneer je op zoek bent naar extra ruimte om te klussen of het kan dienen als opslagplaats. Afhankelijk van uw wensen en het doeleinde van uw houten prefab berging kunnen wij deze op maat fabriceren in onze eigen fabriek in Zevenaar. Door middel van een 3D configurator kunt u uw berging van hout geheel naar eigen smaak samenstellen in onze showrooms. Zo kiest u wanneer u een houten schuur gaat kopen helemaal zelf de stijl die bij u past.

In onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar bieden wij een ruim assortiment aan houten bergingen van verschillende merken zoals zoals Lugarde, Woodpro en Flexwood. Wanneer u een houten garage koopt kunnen de modellen verschillen in afmetingen, prijs en het soort dak. De meest populaire houten berginen hebben een plat dak of zadeldak. Wanneer u kiest voor een zadeldak dan is het bijna altijd mogelijk om een vliering te maken. Wij bieden meerdere soorten dakbedekking aan om het dak van uw houten tuinschuur te beschermen. Wanneer u een tuinhuisje koopt met zadeldak dan wordt er vaak gekozen voor bitumen dakshingles of metalen dakpan profielplaten en bij een houten berging plat dak adviseren wij EPDM-rubberfolie.

Houten berging bouwen

Bent u handig? Dan kunt u deze eenvoudig zelf bouwen aan de hand van een bijgeleverde instructie en bevestigingsmaterialen. Maar u kunt uiteraard het werk ook uitbesteden en de tuinberging laten opbouwen door onze deskundige en ervaren monteurs. Wij kunnen ook de schroeffundering voor u verzorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod op deze site om inspiratie op te doen. Heeft u vragen en persoonlijk advies nodig bij het kopen van een mooi bouwwerk, neem dan contact met één van onze gespecialiseerde adviseurs op en plan een afspraak in één van onze showrooms. Goed om te weten is dat wij leveren en monteren in de gehele Benelux en Duitsland.