Abonneren op RSS-feed

Mancave in de tuin

Mancave

Heeft u altijd al een mancave willen hebben? Een blokhut of tuinkantoor kan perfect gebruikt worden als een mancave in de tuin. Onze blokhutten en tuinhuizen worden altijd casco opgeleverd, maar worden voorzien van een goede wand, vloer en dakisolatie zodat de mancave het hele jaar door prima gebruikt kan worden. Door de extra vierkante meters op het dak is er ook nog eens extra ruimte over om zonnepanelen op te plaatsen. Op deze manier kunt u de airco voor weinig geld laten verwarmen en koelen. Onze geisoleerde wanden hebben een spouwruimte zodat eventuele elektra hierin verwerkt kunnen worden. Mancave blokhut

De meest populaire afmetingen die wij verkopen is een blokhut 4x3, 6x4 of 6x3 meter gecombineerd met een luifel, overkapping of veranda om ook nog heerlijk onder te zitten. Ziet u uw zelf al zitten? Een prachtige gezellige mancave met openslaande tuindeuren onder de overkapping om met vrienden heerlijk te relaxen of samen voetbal te kijken onder het genot van een biertje?

Een mancave wordt altijd geproduceerd en geleverd als bouwpakket. Deze is éénvoudig om zelf te monteren mits u geen 2 linkerhanden heeft. Uiteraard kunnen wij de mancave tuinhuis voor u bouwen in de tuin met een eventuele schroeffundering van 120cm, 200 cm, 300 cm of dieper. We kunnen de draaipalen fundering tot wel 20 meter diepte in de grond draaien. Deze stabiele fundering heeft weinig tot geen voorbereidingen nodig van uw kant uit. Het is alleen belangrijk dat de ondergrond vrij is van puin en boomwortels.3D-configurator

Gebruik onze online 3D-configurator en stel zelf je eigen maatwerk mancave samen. U bepaald zelf de afmeting in breedte, lengte en hoogte. U heeft de keuze uit tientallen verschillende ramen en deuren die uiteraard uitgevoerd worden in isolatieglas HR++. U bepaald zelf op welke plek deze ramen en deuren in de wand moeten krijgen. Kiest u liever voor een moderne houten mancave met een plat dak en strakke hoeklijnen of liever voor een landelijke mancave met een zadeldak met klasieke vormen? Bij ons heeft u de keuze voor beide stijlen. We kunnen een mancave maken van douglas hout of van vuren hout gebeitst in een trendy kleur.

Showrooms

We hebben een prachtige showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar zodat u de houten mancave in het echt kan zien en voelen. Met trots laten wij zien uit welke solide materialen deze wordt geproduceerd tegen een aantrekkelijke prijs.