Lugarde garage Birmingham
Luxe Houten Garage met elektrische Garagedeur


Opzoek naar een Luxe Houten Garage? Dan is deze ruime Lugarde Garage zeker wat voor u. De elektrische Garagedeur wordt bediend door één van de twee afstandsbedieningen. De berging voorzien van twee ramen die voor lichtinval zorgen, heeft een enekele deur met een groot raam. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Lugarde Houten Garage met Zadeldak

Deze luxe Lugarde houten garage, type Birmingham, biedt ruimte voor één auto en heeft daarnaast nog een ruime berging met eigen ingang. Het blokhut bouwsysteem geeft een robuuste uitstraling. De keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond.

De totale afmeting is (bxd) 600x500 cm. De totale hoogte is 340 cm. Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%)  heeft een wanddikte van 44mm en een wandhoogte van 250 cm.

Het dubbele raam, met draai-kiep functie is voorzien van dubbelglas HR++. De enkele deur is ook voorzien van dubbelglas HR++.

Er wordt standaard een sectionale garagedeur geleverd. Dit is een elektrische systeem die de horizontale lamellen langs de rails omhoog schuiven bij het openen van de garagedeur. Er worden standaard twee afstandsbedieningen bijgeleverd. 

Het zadeldak wordt standaard afgewerkt en bedekt met dakshingles.  Dit is een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, zwart, groen, bruin of blauw. Het dak heeft een oversteek van 30cm en een helling van 17%. 

Een blokhut systeem werkt met balkenkoppen. U heeft de keuze uit een rechte- of diamantvormige koppen. Het raam- en deurbeslag kan worden geleverd in messing of chroom.  De montage- en bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd en de doe-het-zelver kan direct beginnen met hulp van de meegeleverde duidelijke montage handleiding. 

Plaatst u liever een binnenvloer in de Lugarde garage, type Birmingham? Of wilt u nog meer ramen plaatsen? Bekijk dan alle opties bij Product Opties.

Ontwerpt u liever zelf een houten garage, maak dan gebruik van de 3D-Configurator.

Productdetails zoals afgebeeld:


Totale afmeting blokhut (bxd): 600x500 cm  

Wanddikte: 44 mm
Totale hoogte:
340 cm
Wandhoogte:
250 cm
Ramen:
1x dubbel draai/kiep raam
Deur(en):
1x enkele deur, 1x sectionaaldeur 

Daktype:
Zadeldak
Dakoversteek:
30 cm
Houtsoort: Eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (teruggedroogd tot 14 - 16 %)
Bouwsysteem: Blokhut systeem 

De Lugarde Garage Birmingham wordt standaard geleverd met:

Keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, elektrische garagadeur, dubbel glas, dakshingles, raam- en deurbeslag, montage- en bevestigingsmaterialen en een duidelijke montage handleiging


____________________________________________________________

Ontwerp nu deze garage geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk de garage van alle kanten in 3D

____________________________________________________________

Standaard Voordelen
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

 

 

 

Onze opties
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

 

 Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

 

 

 


Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden