Lugarde garage Kent G7
Moderne Houten Garage met dubbele elektrische deuren


De moderne dubbele garage met blokhut bouwsysteem, is een robuuste houten garage vervaardigd van hoogwaardig vurenhout. De enkele zijdeur maakt het mogelijk de garage te betreden zonder dat je de elektrische garagedeur omhoog hoeft te doen. Er zijn genoeg opties om de houten garage naar eigen wens samen te stellen.Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Grote dubbele Houten Garage van Lugarde

Met deze stijlvolle Lugarde houten garage, type Kent G7, geef je jouw auto een veilige plaats om te stallen. Door de technische bouw van een blokhut is deze garage robuust en straalt deze moderniteit uit.

Door zijn ruime afmetingen van (bxd) 650x500 cm kan je er twee auto’s in kwijt. Het totale oppervlakte is 32,5 m2 en de totale inhoud is 106,4 m3. De keteldruk geïmpregneerde balken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond.

Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%) heeft een wanddikte van 44mm. De totale hoogte is 400 cm en de wandhoogte is 225 cm.

Het zadeldak wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, zwart, groen, bruin of blauw) en heeft een oversteek van 30 cm. De twee ramen (draai-kiep) en het raam in de zijdeur zijn met dubbel glas. Het hout wat voor de deur en ramen is gebruikt, wordt standaard gelamineerd. Dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt. De zijdeur heeft een driepuntssluiting van het keurmerk SKG met **.

Er worden standaard twee sectionale garagedeuren geleverd. Dit elektrische systeem zorgt  ervoor dat de horizontale lamellen langs de rails omhoog worden geschoven bij het openen van de garagedeur. Elke sectionale garagedeur heeft ook nog zijn eigen afstandsbediening. Wel zo makkelijk. En bij binnenkomst is er ook nog verlichting. 

Een Blokhut bouwsysteem werkt met balkenkoppen. U heeft de keuze uit rechte- of diamantvormige koppen. 

Deze complete houten garage van Lugarde, type Kent G7 wordt standaard geleverd met montage- en bevestigingsmateriaal. Het raam- en deurbeslag wordt geleverd in chroom of messing en een duidelijke montagehandleiding voor de doe-het-zelver.

Ontwerpt u liever zelf een Houten Garage? Ga dan met de 3D-Configurator aan de slag. Voor nog meer opties zoals een andere deur, dak-, vloer- of wandisolatie? Bekijk hieronder alle opties bij Onze Opties. 

Productdetails zoals afgebeeld:

Artikelnummer: G7

Breedtemaat: 650 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Dieptemaat:
 500 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Oppervlakte:
32,5 m2
Inhoud:
106,4 m3

Wanddikte:
44 mm (ook in 68 mm op aanvraag mogelijk)
Hoogte:
400 cm
Wandhoogte:
225 cm
Ramen:
1x PE48
Deur(en):
2x GD03, 1x PE46H

Daktype:
Zadeldak
Dakoversteek:
30 cm
Houtsoort: Eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (teruggedroogd tot 14 - 16 %)
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Lugarde Garage Kent G7 wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, dakshingles, raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding.


____________________________________________________________

Ontwerp nu deze blokhut geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit modelOntwerp zelf deze Lugarde blokhut zoals u het wenst. Zo krijgt u een uitstekend 3D beeld hoe de blokhut eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk de blokhut van alle kanten in 3D

____________________________________________________________

Standaard Voordelen
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

 

 

 

Onze opties
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

 

 Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

 

 

 


Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden