Blokhut met zij overkapping en plat dak

Blokhut met zij overkapping en plat dak 

Een blokhut met plat dak heeft een strakke, moderne en vooral natuurlijke uitstraling. Hierdoor is hij geschikt voor iedere tuin. Daarbij is het grote voordeel van een plat dak, dat er voor u en de buren geen belemmering van het (uit) zicht in de tuin is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zadeldak, die in de hoogte is.

De tuinen worden steeds vaker voorzien van een houten bouwwerk zoals een blokhut. Naast de functionaliteit van een blokhut, bijvoorbeeld voor het stallen van uw tuinmeubilair, tuingereedschap of (elektrische) fietsen, wordt de blokhut ook steeds vaker in gebruik genomen voor andere doeleinden.

Denk hierbij aan een plek om lekker een krantje te lezen (tweede huis) of een yoga sessie uit te voeren. 

Voordelen blokhut kopen met een plat dak en zij overkapping 

Mede door de steeds warmere en langere zomers is een blokhut met zij overkapping enorm in populariteit aan het stijgen. Maar ook in het voorjaar, herfst of winter kunt u veelvuldig gebruik maken van het houten bouwwerk.

Ziet u uzelf, met zonnig weer, al zitten op uw loungeset, kijkend naar hoe uw man de BBQ meester is? Ook in de periodes met wat minder weer of de minder zwoele avonden, kunt u door het plaatsen van bijvoorbeeld een heater nog heerlijk genieten van het buitenleven. 

Door het plaatsen van een fundering en een dikkere (dubbele) wanddikte met isolatie, creëert u een aangename plek om ook op minder warme dagen een “tweede thuis” te hebben. Stook bijvoorbeeld de temperatuur in de blokhut op, met behulp van een houtkacheltje of een heater.

Tip: Vergeet niet de ventilatieroosters te installeren en laat stroom- en watervoorziening aansluiten voor het leggen van de fundering.

Naast het voordeel biedt een plat dak ook kansen. Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is erg populair. Dit komt doordat de panelen in de perfecte hellingshoek geplaatst worden. Zo heeft u het meeste rendement.

Het zogeheten “groene dak” is ook uitermate geschikt voor het platte dak van de blokhut met zij overkapping. Het geeft in de blokhut goede isolatie en het is tevens goed voor het milieu.

Kortom: een blokhut met zij overkapping en plat dak is de perfecte aanvulling voor uw tuin.Artikelen 1 tot 40 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2