Lugarde blokhut carport DublinHouten berging met Carport


Het gemak van een berging en carport. Ideaal als u uw auto niet altijd binnen wilt hebben staan, maar wel beschermd tegen weer en wind. Uitgevoerd met dubbel hr++ glas en gelamineerde deuren met 3 puntsluiting zodat het hout van deze deur niet krom trekt. Deze houten berging met carport uitgevoerd met staanders 12x12 cm incl. metalen stelpoten, een plat dak bedekt met EPDM dakbedekking is uitgevoerd in noord europees vuren hout wat behandeld kan worden in een druk impregnatie of dompel / sproei-impregnatie.


Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Handige carport met bergruimte

De carport biedt dezelfde voordelen als een houten garage alleen dan deels open. Wat deze Lugarde carport, type Dublin praktisch maakt is dat het naast het afdak voor één auto ook een berging heeft. De afmeting van de carport is (bxd) 300x400cm en de berging heeft een afmeting van (bxd) 300x250cm. 

Het Douglas hout heeft een houtdikte van 44mm. Douglas hout heeft als voordeel dat het wordt gehaald uit kernhout. Dit is duurzamer en beter bestand tegen schimmels e.d. Tevens straalt het ook luxe uit. De totale hoogte is 260cm en de wandhoogte 215cm. 

Boven de fundering plaatst u de door keteldruk geïmpregneerde balken, die standaard worden meegeleverd. Dit voorkomt dat het hout aan de onderkant gaat rotten, wanneer het in aanraking komt met vocht.

Het platte dak wordt met EPDM dakbedekking geleverd. De dakoversteek van 18cm wordt met een aluminium daktrim afgewerkt. Voor het raam en de deur is er dubbel glas HR ++ gebruikt. Het raam en de deur zijn vervaardigd met gelamineerd hout. Dit heeft als grote voordeel dat het hout van de deuren niet kromtrekt.  

Een blokhut systeem werkt met balkenkoppen. U kunt kiezen uit recht- of diamantvormige koppen. Het raam- en deurbeslag wordt geleverd in chroom of messing en de overige bevestigingsmaterialen worden ook standaard meegeleverd.

De doe-het-zelver kan aan de hand van de duidelijke montagehandleiding het bouwpakket in elkaar zetten.

Is de houten garage met Carport van Lugarde type Dublin te klein? Beschikt u over twee auto’s of wilt u een grotere berging aan uw garage? Stel dan uw eigen ontwerp samen met de 3d-configurator. Zo ontwerpt u een custom-made garage met Carport van Lugarde. 

Voor de standaard voordelen van Lugarde klik je op deze link. Voor nog meer opties zoals een andere deur, dak-, vloer- of wandisolatie? Kijk dan hier welke opties Lugarde uw biedt.

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting (bxd): 600x400  cm   
Afmeting blokhut (bxd): 300x250 cm  
Afmeting carport (bxd): 300x400 cm

Wanddikte: 44 mm
Totale hoogte:
260 cm
Wandhoogte:
215 cm
Ramen:
1x enkel raam 
Deur(en):
1x enkele deur 

Daktype:
Platdak
Dakoversteek:
18 cm
Houtsoort: douglas hout 
Bouwsysteem: blokhut systeem

De Lugarde Carport wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, EPDM dakbedekking (incl. aluminium daktrimmen en pvc dakdoorvoer), raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding


____________________________________________________________

Ontwerp nu deze carport geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk de carport van alle kanten in 3D

____________________________________________________________

Standaard Voordelen
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

 

 

 

Onze opties
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

 

 Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

 

 

 


Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden