Abonneren op RSS-feed

Blokhut met overkapping

U wilt een blokhut met overkapping kopen tegen een scherpe prijs? Op deze pagina kunt u ons assortiment van blokhutten met overkapping online bekijken en vergelijken. Of het nu gaat over blokhutten met een overkapping, een luifel of veranda die op maat gemaakt moet worden? Bij ons kunt u alle kanten op. Uiteraard hebben wij ook standaard tuinhuizen en blokhutten met overkappingen die uit voorraad worden geleverd van bekende merken zoals o.a. Lugarde, Woodvision, Hillhout en Tuindeco. Deze hebben een kortere levertijd dan maatwerk bouwwerken.

Blokhut met overkapping kopen

Met onze eigen blokhut configurator kunt u uw eigen blokhut met overkapping kopen op maat. Alles wat technisch mogelijk is laat de 3D configurator gelijk zien. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze grote showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe blokhut met overkapping, zijluifel of veranda. U kunt ook een schets van uw blokhut met overkapping onze kant op mailen, dan werken wij deze aanvraag voor uw uit met een scherpe prijs. U ontvangt van ons binnen een paar dagen een maatwerk offerte van de door u samengestelde houten blokhut met overkapping.

Blokhut met overkapping combineren

U heeft zelf de keuze bij ons op welke positie de overkapping aan de blokhut moet worden bevestigd. Dit kan aan de zijkant, voorzijde of achterzijde zijn, waarbij de dakvorm geen invloed hierop heeft. Of het nu gaat om een blokhut platdak, zadeldak of lessenaarsdak? U zegt het maar en wij produceren het! Bij een standaard tuinhuis kunnen wij niet altijd een wijziging doorvoeren, maar kiest u voor een blokhut op maat dan heeft u vrij spel en bent u bij ons aan het juiste adres. Onze productie is geheel in eigen beheer voor alle douglas tuinhuisjes en hierdoor kunnen wij de blokhut aanbieden tegen een zeer lage prijs die kwalitatief perfect is. Onze kracht is een houten douglas tuinhuisje leveren zonder tussenhandelaar.Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2