Abonneren op RSS-feed

Blokhut met overkapping kopen

U wilt een blokhut met overkapping kopen tegen een scherpe prijs? Op deze pagina kunt u ons assortiment van blokhutten met overkapping online bekijken en vergelijken. Of het nu gaat over blokhutten met een overkapping of een luifel die op maat gemaakt moet worden bij ons kunt u alle kanten op. Uiteraard hebben wij ook standaard blokhutten met overkappingen die uit voorraad worden geleverd van bekende merken zoals o.a. Lugarde, Woodvision, Hillhout en Tuindeco. 

Blokhut met overkapping samenstellen.

Met onze eigen blokhut configurator kunt u uw eigen blokhut met overkapping samenstellen. Alles wat technisch mogelijk laat de configurator gelijk zien. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe blokhut met overkapping. U kunt ook een schets van uw droom blokhut met overkapping onze kant op mailen, dan werken wij hem veder voor uw uit. U ontvangt van ons dan binnen een paar dagen een offerte van de door u samengestelde blokhut met overkapping.

Blokhut met overkapping combineren.

U heeft zelf de keuze bij ons op welke positie de overkapping aan de blokhut moet worden bevestigd. Dit kan aan de zijkant, voorzijde of achterzijde zijn waarbij de dakvorm geen invloed heeft. Of het nu gaat om een blokhut platdak, zadeldak of lessenaarsdak? U zegt het maar en wij produceren het! Bij een standaard tuinhuis kunnen wij niet altijd een wijziging doorvoeren, maar kiest u voor een blokhut op maat dan heeft u vrij spel en bent u bij ons bij het juiste adres. Onze productie is geheel in eigen beheer en hierdoor kunnen wij de blokhut aanbieden tegen een zeer lage prijs die kwalitatief perfect is. Onze kracht is een houten bouwwerk leveren zonder tussenhandelaar.

Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2