Abonneren op RSS-feed

Blokhut op maat kopen

Een blokhut op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs? De Blokhutspecialist is volledig gespecialiseerd in maatwerk blokhutten en tuinhuizen op maat in diverse prijs categorieën. Ieder model houten tuinhuis, blokhut of overkapping op maat kunnen wij aanbieden naar uw eigen wensen. 

Heeft een blokhut of tuinhuis, chalet of overkapping op onze website uw aandacht getrokken, maar voldoet deze niet aan uw specifieke wensen? Het kan natuurlijk zo zijn dat u andere afmetingen wenst, of dat het houten tuinhuisje, bouwwerk niet bij de stijl of inrichting van uw tuin past. In dat geval is het mogelijk om door de Blokhutspecialist een op maat gemaakte houten blokhut of overkapping te laten samenstellen naar uw persoonlijke wensen. 


Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet gelijk weet hoe uw blokhut eruit moet komen te zien en dat u misschien nog wel in de oriënterende fase zit. Daarom kunt u in het onderstaande formulier aangeven wat uw wensen en/of ideeën zijn. Maakt u zich geen zorgen als u niet alles kunt invullen. Onze maatwerk specialisten stellen een offerte voor u op in combinatie met een vrijblijvend advies. U zult deze dan na enkele dagen ontvangen. 

   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
  
  


Er zijn verschillende opties en selecties waar u rekening mee dient te houden bij een blokhut, tuinhuis of overkapping op maat. Dit zijn o.a.: afmetingen, dakbedekkingen, extra (binnen)wanden, Isolatie (ook vloer- en dakisolatie mogelijk), wanddiktes, dakvormen, ramen, deuren en verdiepingen.

Bent u zelf al aan de slag gegaan met het ontwerpen van uw houten bouwwerk en heeft u al wat op papier staan? Dan kunt u dit altijd meenemen als u een bezoek brengt aan onze showroom, of u kunt het via de mail naar ons toesturen. Wij zullen u dan helpen en maken samen met u een persoonlijke ontwerp voor uw blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping. Bij ons kunt u terecht vanaf de eerste ideeën van het model tot aan het plaatsen er van. Het plaatsen kunt u zelf doen aan de hand van een duidelijke beschrijving die u krijgt meegeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen de montage door ons te laten verzorgen als u om de één of andere reden niet de mogelijkheid heeft om het zelf op te bouwen. 

______________________________________________________________________

Uw eigen blokhut, garage, chalet of overkapping ontwerpen is nu éénvoudig via de 3D-configurator van Lugarde en Woodpro. Maak uw keuze hieronder:Mogelijkheden
configurator:
 
Lugarde 
  Woodpro / Blokhut specialist
         
Keuze dakvorm:    5 dakvormen    2 dakvormen
Wanddikte:    28, 44, 68 mm    28, 44 mm
Afmetingen:    150 tot 2000 cm
 (per 10 cm)
   150 tot 450 cm
 (per 50 cm)
Houtbehandeling:    3 mogelijkheden    2 mogelijkheden
Bouwsystemen:    3 systemen    1 systeem
Aantal deuren:    47 type deuren    9 type deuren
Aantal ramen:    30 type ramen    12 type ramen
Aanbouw luifel:    Ja    Ja
Isolatie:    3 mogelijkheden    Nee
Binnenwanden:  Ja    1 tussenwand
Zolder:    Ja    Nee
Vloeren:     2 mogelijkheden     1 mogelijkheid
Prijsniveau €:    c.a. 20 - 25 %   hoger als Woodpro    c.a. 20 - 25%   voordeliger
     ________________    ________________
         

Alleen mogelijk met tablet, laptop of desktop:
 
Gebruik 3D configurator
van Lugarde

 
Gebruik 3D configurator
van Woodpro

 

 

Tags: Blokhut op maat | Maatwerk blokhut | Tuinhuis op maat Op maat gemaakte blokhut