Abonneren op RSS-feed

Maatwerk blokhut kopen

Een maatwerk blokhut, garage, chalet, woning of overkapping laten produceren tegen een aantrekkelijke prijs? De Blokhut specialist is volledig gespecialiseerd in houten bouwwerken op maat. Ieder houten bouwwerk op onze website kunnen wij aanbieden met uw eigen wensen. 

Heeft een blokhut, chalet of overkapping op onze site uw aandacht getrokken, maar voldoet deze niet aan uw specifieke wensen? Het kan natuurlijk zijn dat u andere afmetingen wenst of dat het houten bouwwerk niet bij de stijl of inrichting van uw tuin past. In dat geval is het mogelijk om door de Blokhut specialist een op maat gemaakte houten blokhut of overkapping te laten maken met uw eigen persoonlijke wensen.Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet gelijk weet hoe uw model eruit moet komen te zien en dat u misschien nog wel in de oriënterende fase bent. Daarom kunt u in het formulier wat u hieronder terugvindt aangeven wat uw wensen en/of ideeën zijn. Maakt u zich geen zorgen als u niet alles kunt invullen. Onze specialisten in maatwerk stellen een offerte voor u op in combinatie met een vrijblijvend advies. U zult deze dan na enkele dagen ontvangen. 

   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
  
  


Er zijn verschillende opties en selecties waar u rekening mee moet houden bij een blokhut of overkapping op maat. Dit zijn o.a.: afmetingen, dakbedekkingen, extra (binnen)wanden, Isolatie (ook vloer- en dakisolatie mogelijk), wanddiktes, dakvormen, ramen, deuren en verdiepingen.

Bent u zelf al aan de slag gegaan met het ontwerpen van uw bouwwerk en heeft u al wat op papier staan? Dan kunt u dit altijd meenemen als u een bezoek brengt aan onze showroom of u kunt het via de mail naar ons toesturen. Wij zullen u dan helpen, en maken samen met u uw persoonlijke ontwerp voor uw blokhut, chalet of overkapping. Bij ons kunt u terecht vanaf de eerste ideeën van het model tot aan het plaatsen er van. Het plaatsen kunt u zelf doen aan de hand van een duidelijke beschrijving die u krijgt meegeleverd, maar u kunt het ook door ons laten verzorgen, als u om de één of andere reden niet de mogelijkheid hebt om het zelf op te bouwen.

______________________________________________________________________

Je eigen blokhut, garage, chalet of overkapping ontwerpen is nu éénvoudig via de configurator van Lugarde en Woodpro. Maak uw keuze hieronder:Mogelijkheden in de 3D configurator:   Lugarde    Woodpro / Blokhutspecialist
         
Keuze uit dakvormen    5 dakvormen    2 dakvormen
Wanddikte's    28, 44, 68 mm    28, 44 mm
Afmetingen:    van 150 tot 2000 cm (per 10 cm)    van 150 tot 450 cm (per 50 cm)
Houtbehandelingen:    13 kleuren / mogelijkheden    8 kleuren / mogelijkheden
Bouwsystemen:    3 systemen    1 systeem
Aantal deuren:    47 type deuren    9 type deuren
Aantal ramen:    30 type ramen    12 type ramen
Aanbouw luifel:    Ja    Ja
Isolatie mogelijkheden:    3 mogelijkheden    Nee
Binnenwanden:    Ja    1 tussenwand
Zolder:    Ja    Nee
Vloeren:    2 mogelijkheden    1 mogelijkheid
Prijsniveau €:    c.a. 20 - 25 % hoger als Woodpro    c.a. 20 - 25% voordeliger als Lugarde
         
         
    Klik hier om naar de 3D configurator van Lugarde te gaan   Klik hier om naar de 3D configurator van Woodpro te gaan

 

 

Tags: Blokhut op maat | Maatwerk blokhut | Op maat gemaakte blokhut