Abonneren op RSS-feed

Blokhut op maat kopen

Een blokhut op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs? De Blokhutspecialist is volledig gespecialiseerd in maatwerk blokhutten en tuinhuizen op maat in diverse prijs categorieën. Ieder model houten tuinhuis, blokhut, houten garage, recreatiewoning of overkapping op maat kunnen wij aanbieden en ontwerpen naar uw eigen wensen met onze 3D configurator.

Heeft een blokhut of tuinhuis op maat, chalet of overkapping op onze website uw aandacht getrokken, maar voldoet deze niet aan uw specifieke wensen? Het kan natuurlijk zo zijn dat u andere afmetingen wenst, of dat het houten tuinhuisje, bouwwerk niet bij de stijl of inrichting van uw tuin past. In dat geval is het mogelijk om door de Blokhutspecialist een op maat gemaakte houten blokhut of overkapping te laten samenstellen naar uw persoonlijke wensen. 


Blokhut op maat online aanvragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet gelijk weet hoe uw blokhut eruit moet komen te zien en dat u misschien nog wel in de oriënterende fase zit. Daarom kunt u in het onderstaande formulier aangeven wat uw wensen en/of ideeën zijn. Maakt u zich geen zorgen als u niet alles kunt invullen. Onze maatwerk specialisten stellen een geheel vrijblijvende offerte voor u op in combinatie met een advies. U zult deze dan na enkele dagen ontvangen. Wij proberen u altijd te bellen om vooraf de aanvraag even door te nemen. Vergeet dus niet uw telefoonnummer te vermelden. Uiteraard kunt u de offerte aanvraag ook via de mail naar ons toesturen


Er zijn verschillende opties en selecties waar u rekening mee dient te houden bij een blokhut, tuinhuis of overkapping op maat. Dit zijn o.a.: afmetingen, dakbedekkingen, extra (binnen)wanden, Isolatie (ook vloer- en dakisolatie mogelijk), wanddiktes, dakvormen, ramen, deuren en verdiepingen.


Showroom blokhut / tuinhuis op maat

Bent u zelf al aan de slag gegaan met het ontwerpen van uw houten tuinhuis en heeft u al wat op papier staan? Dan kunt u dit altijd meenemen als u een bezoek brengt aan onze showroom in Capelle aan den IJssel in de buurt van Rotterdam, den Haag, Gouda en Dordrecht of in Zevenaar wat in de buurt ligt van Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, den Bosch en Apeldoorn. Wij zullen u dan helpen en maken samen met u een persoonlijke ontwerp voor uw blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping. Bij ons kunt u terecht vanaf de eerste ideeën van het model tot aan het plaatsen er van. Het plaatsen kunt u zelf doen aan de hand van een duidelijke beschrijving die u krijgt meegeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen de montage door ons te laten verzorgen als u om de één of andere reden niet de mogelijkheid heeft om het zelf op te bouwen. 


Blokhut op maat configurator

Uw eigen blokhut, garage, chalet of overkapping ontwerpen is nu éénvoudig via onze 3D-configurator van Lugarde en Woodpro. Wat is het verschil tussen woodpro en Lugarde? Woodpro is het instapmodel waarbij niet alles op maat geproduceerd kan worden. De stappen per afmeting zijn hierbij 50 cm breder of smaller. De palen van de overkapping zijn 9x9 cm en het dak is volledig plat zonder afschot. Er kan dus meer water op het dak blijven liggen dan bij een Lugarde wat trouwens niet erg is voor de dakconstructie of kwaliteit. Het platte dak bestaat altijd uit één volledig stuk EPDM folie. Kiest u voor een Lugarde dan is volledig maatwerk mogelijk bij blokhutten met een kruisverbinding die we ook wel oortjes op de hoeken noemen. De palen zijn 12x12 cm of 14x14 cm en er zit altijd een afschot in het dak. De prijs van een Lugarde ligt hierdoor dus hoger dan een Woodpro bouwwerk. 

Lugarde configuratie  Woodpro configuratie


Hieronder een overzicht van gerealiseerde projecten:


Douglas tuinhuis

Blokhut platdak 
(traditionele hoekverbindingen)

Tuinhuis platdak 
(hoekpalen + strakke hoekverbinding)

Blokhut / tuinhuis zadeldak

Houten recreatiewoning / chalet

Houten schuur / garage

Houten overkapping

Lugarde modellen

Met trots laten wij onze houten maatwerk blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en recreatiewoningen zien in één van onze overdekte showrooms in Zuid-Holland en in Gelderland. Er zijn veel verschillen in kwaliteit en in de gebruikte materialen die vanaf een afbeelding op internet helaas niet goed zichtbaar zijn. Wij adviseren niet om een blokhut of tuinhuis op maat te kopen van alleen een afbeelding of 3D tekening. Laat u goed informeren in de showroom.

Wij vinden het erg belangrijk om het assortiment te laten zien in onze showrooms zodat u het ook kunt voelen en met eigen ogen kunt zien met welke materialen en kwaliteiten wij werken. Blokhutspecialist heeft 2 vestigingen in Nederland:

Showroom Capelle aan den IJssel

Klaverbaan 142a
2908 KD, Capelle aan Den IJssel

Onze openingstijden: 

dinsdag t/m zaterdag 
10:30 uur tot 17:00 uur

Showroom Zevenaar

Industriestraat 8
6905 DG, Zevenaar

Onze openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag 
10:30 uur tot 17:00 uurYoutube video's van blokhutten, tuinhuizen, schuren en overkappingen op maat:

Montage van een houten blokhut op maat inclusief draaipalen fundering op een vakantiepark in Luxemburg
Bij Martin van Waardenberg (wie kent hem niet van o.a. de film De Marathon) hebben wij een prachtig maatwerk tuinkantoor / blokhut geplaatst. In zijn blokhut van Lugarde bedenkt en schrijft hij zijn films.
Hier hebben wij een blokhut met een platdak van Lugarde op maat gebouwd incl. een schroefpalen fundering.
Hier hebben wij een houten recreatiewoning van Lugarde op maat gebouwd op de Bergse Achterplas in Rotterdam. Het bouwpakket is via een platon boot vervoerd naar het eilandje.

In totaal hebben we duizenden houten blokhutten, tuinhuizen, veranda's, recreatiewoningen, schuren, garages, etc. op maat geproduceerd, geleverd, en gemonteerd door heel Nederland, België, Luxemburg en ook een klein deel van Duitsland. We laten een klein deel hiervan zien op ons Youtube kanaal zodat u een beeld krijgt hoe wij dit monteren.