Lugarde

Lugarde is het hoogst haalbare als het gaat om kwaliteit blokhutten, veranda's en overkappingen. De deuren zijn dubbel gelamineerd, gezet met dubbel HR++ glas, driepuntsluiting, uitgevoerd met verstelbare scharnieren en eventueel 3 laags gebeits met een coating van Sigma.

Lugarde geeft standaard 5 jaar garantie op constructie fouten. Lugarde gebruikt alleen eersteklas Scandinavisch vurenhout van een hoogwaardige kwaliteit.
Lugarde geeft de mogelijkheid om de blokhut fabriek af ketel hogedruk te impregneren in de kleuren groen en bruin, of in een andere gewenste kleur te laten sproeien.

De prima 3 in 1 en pro-systemen van Lugarde kunnen zelfs fabriek af gebeitst worden in verschillende RAL kleuren. De beits die Lugarde gebruikt is van Sigma en alles wordt dan 3 maal machinaal gebeitst. Een schilder kan dit niet beter, sneller of voordeliger.

Zo is uw nieuwe blokhut van Lugarde direct voor een aantal jaren goed beschermd. Wij werken met een 3D configuratie van Lugarde in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar, zo kunt u met één van onze medewerkers uw droom blokhut of overkapping ter plekke uittekenen en heeft u aan het eind van het gesprek een goed beeld van de kosten.

 

Artikelen 1 tot 40 van 270 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Artikelen 1 tot 40 van 270 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7