Werkwijze

De Blokhutspecialist heeft een unieke aanpak!

U kunt uw wensen met betrekking tot een maatwerk bouwwerk via de mail (info@blokhutspecialist.nl) doorsturen naar ons of maak gebruik van het formulier ''Maatwerk offerte aanvragen'' of de ''online 3D configurator''. Wij zullen uw wensen vertalen in een uitgebreide offerte en alles gespecificeerd vermelden/toelichten. 

Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Capelle aan den IJssel of Zevenaar waar u de mogelijkheid heeft om tientallen tuinhuizen, blokhutten, garages, recreatiewoningen en overkappingen te bekijken en advies in te winnen van één van onze medewerkers. Indien u dit wenst kunnen wij ook een 3D tekening van een gewenst bouwwerk voor u maken. U krijgt hierdoor een duidelijk beeld van het bouwwerk en wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft fundering, isolatie, houtbehandeling, montage, etc. U krijgt één aanspreekpunt binnen de Blokhutspecialist. Wij vinden de communicatie naar onze klanten erg belangrijk en geven duidelijk en eerlijk advies. Of u nou op zoek bent naar een tuinhuis of een groot chalet, wij nemen graag alle tijd voor u. Bij de Blokhutspecialist weet u waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf. 

Hieronder een stappenplan hoe wij te werk gaan. Na het ontvangen van de eenvoudige schets met uw wensen, zullen wij u een gespecificeerde offerte toesturen incl. aanzicht tekening:De Blokhutspecialist zal na het inventariseren van uw wensen u vrijblijvend advies geven over de verschillende mogelijkheden. De Blokhutspecialist heeft een breed assortiment van blokhutten en wij geven u daar graag het juiste advies over. Bij de Blokhutspecialist zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Na het ontvangen van uw wensen zullen wij u voorzien van een offerte op maat tegen de scherpste prijs.