Werkwijze

De Blokhutspecialist heeft een unieke aanpak !

U kunt uw wensen met betrekking tot een maatwerk bouwwerk via de mail (info@blokhutspecialist.nl) doorsturen naar ons of u maak gebruik van het formulier ''Maatwerk offerte aanvragen'' of de ''online 3D configurator''. Wij zullen uw wensen vertalen in een offerte inclusief alle prijzen gespecificeerd vermeld.

Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Capelle aan den IJssel waar u de mogelijkheid heeft om tientallen tuinhuizen, blokhutten, garages, recreatiewoningen en overkappingen te bekijken en advies te krijgen van één van onze medewerkers. Indien u dit wenst kunnen wij ook een 3D tekening van uw nieuwe bouwwerk met aanzichten voor u maken, zodat u het ontwerp ook in 3D visueel kunt bekijken. U krijgt hierdoor een goed beeld van het bouwwerk en wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft fundering, isolatie, houtbehandeling, montage, etc. U krijgt één aanspreekpunt binnen de Blokhutspecialist en wij nemen alle zorg uit handen. U weet waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Hieronder een stappenplan hoe wij te werk gaan. Na het ontvangen van de éénvoudige schets met wensen zullen wij u een gespecificeerde offerte toesturen incl. aanzicht tekening:De Blokhutspecialist zal na het inventariseren van uw wensen u vrijblijvend advies geven over de verschillende mogelijkheden. De Blokhutspecialist heeft een breed assortiment van blokhutten en wij geven u graag daar het juiste advies over. U kunt bij ons alle kanten op. 

Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een offerte op maat tegen scherpe prijzen !