Houten garages

Voordelige Houten Garages

Een houten garage kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u nou op zoek bent naar een houten garage voor het stallen van uw voertuig of een werkplaats, wij hebben voor ieder wat wils. Bij de Blokhutspecialist willen wij onze klanten een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden.

Daarom heeft u bij ons de keuze tussen deze standaard modellen en maatwerk garages. Het voordeel van onze standaard modellen is dat deze een kortere levertijd hebben en voordeliger zijn in aanschaf ten opzichte van onze maatwerk houten garages.

Kies zelf de fundering, dakbedekking, impregnatie en eventuele extra opties en u ziet direct wat de investering in een mooie houten garag is. Wij leveren de houten garage standaard als bouwpakket. Ziet u het niet zitten om uw houten garage zelf op te bouwen? Kies dan voor de optie montage.

Onze ervaren monteurs bouwen de houten garage van A tot Z voor u op. Nog niet helemaal kunnen vinden wat u zoekt? Bekijkt u dan eens rustig onze complete koopgids waarbij we u ieder aspect van een houten garage kopen uitleggen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren medewerkers of bezoek onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar om inspiratie op te doen, advies in te winnen of vragen te stellen. Voor een bezoekje aan onze showroom adviseren wij u van tevoren een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt en er een medewerker beschikbaar is.