Alle standaard modellen
(direct uit voorraad)
   Alle maatwerk modellen
(op bestelling)
     
Overkappingen
Blokhutten
Garages
Chalets
Stallen
Etc. 
   Overkappingen
Blokhutten
Garages
Chalets
Stallen
Etc. 

 

Hier vindt u alles aan maatwerkmodellen en standaard modellen van de Blokhutspecialist. Laat u inspireren en verassen door de ongekende mogelijkheden en opties die wij u kunnen aanbieden. Groot  of klein, hoog of laag, plat dak of zadeldak en nog veel en veel meer verschillende mogelijkheden. Wij hebben een groot assortiment aan maatwerk waarbij u zelf alle opties kan kiezen, en wij hebben een groot assortiment aan standaard blokhutten waarbij u geselecteerde opties kunt kiezen. Wij bieden onze blokhutten aan tegen de scherpste prijs!

Alles wat u hier ziet op de site wordt standaard geleverd als bouwpakket. Deze zijn aan de hand van een duidelijke bouwbeschrijving prima door uzelf op te bouwen. Mocht u om één of andere reden niet de mogelijkheid hebben om de blokhut zelf op te bouwen, dan kunt u kiezen voor de optie montage. Als u voor deze optie kiest, dan zullen onze professionele monteurs de blokhut geheel voor u opbouwen.

Wij doen ons best om u zoveel mogelijk informatie te geven via onze site. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat niet alles er op staat en dat u nog vragen of opmerkingen heeft over een bepaald model. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon. Daarnaast hebben wij ook een showroom in Capelle aan den IJssel waar verschillende modellen staan opgebouwd. Als u langs wilt komen, geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij er voor dat er een medewerker van de Blokhutspecialist beschikbaar voor u is.