Abonneren op RSS-feed

Lugarde bouwsystemen

Het Pro-systeem

Voor een robuuste en hedendaagse uitstraling kunt u kiezen voor het in 2015 ontwikkelde Lugarde Pro-systeem.. Het bouwwerk bestaat uit dikke 14x14 cm palen waar de wandelementen in kunnen worden geschoven. Om een zeer stevige constructie te realiseren worden de wanddelen gefixeerd in de paal door middel van aluminium strips, dit maakt het bouwwerk zeer stabiel. Dit is voor uzelf eenvoudig te monteren en u heeft de optie om uw bouwwerk bij het Lugarde Pro-systeem te isoleren.

Pro-systeemPro-systeem voorbeeld

 

Blokhut-systeem

Het meest bekende en populaire systeem is het blokhut-systeem, wat wordt herkend aan de overlappende hoekverbindingen. Dit is een zeer mooie keuze als u voor klassiek en landelijk gaat. De sterke verbinding wordt verzorgd door de perfect in elkaar passende veer en groef.

Diamantkoppen 44mmRechte Balkenkoppen 44mm

Blokhut-systeem voorbeeld

 

De keuze uit wanddiktes

De Lugarde blokhutten zijn evenals de tuinhuizen van Lugarde beschikbaar in verschillende wanddiktes en afmetingen. Indien u kiest voor een wanddikte van 68 mm worden de balken uitgevoerd met een dubbele veer en groef en maakt ze zeer geschikt voor isolatie. U kunt dan zelfs in de herfst en de winter gebruik maken van uw blokhut en hoeft u niet afhankelijk te zijn van het weer. U kunt bij Lugarde kiezen wat u wilt! Van een klein blokhutje voor het opslaan van tuingereedschap tot een groot vakantiehuis met verschillende kamers.


Het Lugarde Prima-systeem

Het Prima-systeem van Lugarde is een uniek, gepatenteerd systeem wat is ontwikkeld door Lugarde in samenwerken met de TU Delft. Bij deze techniek worden de gefreesde wanddelen ingeschoven in hoekprofielen.

Prima-systeemPrima-systeem voorbeeld

Eenvoudige montage en stabiel

De onderdelen bij de modellen met het Lugarde Prima-systeem zijn nauwkeurig bewerkt (daarnaast zitten er aluminium profielen aan de hoekstaanders) waardoor de onderdelen perfect in elkaar passen. Gaat u voor een achthoekig, vijfhoekig, rechthoekig of vierkant bouwwerk?

 

De voordelen van de Lugarde 3D-configutor

De vele voordelen van Lugarde kunt u vinden in de 3D-configurator van Lugarde. Hier vindt u een heel scala aan tuinhuizen, blokhutten en veranda's. U kunt hier de modellen geheel naar eigen smaak aanpassen en bekijken.

Maatwerk mogelijk3D-Configurator