Chalet mansardedak

Bent u al een tijdje op zoek naar een ruim chalet om lekker de weekenden en vakanties door te brengen? Als u op zoek bent naar ruimte, dan is een chalet mansardedak zeker wat voor u. Door zijn ruime opzet en authentieke Amerikaanse uitstraling is dit een lust voor het oog. Bij een mansardedak is het onderste gedeelte van het schuine dak steiler dan het bovenste gedeelte. Daarmee is dit daktype het omgekeerde van een geknikt dak. Het mansardedak wordt regelmatig beschouwd als variant op het schilddak en het zadeldak. 
Bij de Blokhutspecialist kunt u terecht voor standaard bouwwerken en maatwerk bouwwerken. Onze standaard bouwwerken hebben een kortere levertijd dan maatwerk producten en kunnen vaak uit voorraad geleverd worden. Kiest u voor een maatwerk chalet dan zijn de mogelijheden bij de Blokhutspecialist eindeloos. Bij ons stelt u eenvoudig uw eigen houten chalet mansardedak samen. Bekijk de opties via onze site of breng gezellig een bezoekje aan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Onze adviseurs helpen u graag met het realiseren van een prachtig chalet. 
In onze showroom hebben wij ook prachtige blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, garages, recreatiewoningen en andere bouwwerken voor u opgebouwd staan. There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.