Abonneren op RSS-feed

Houten chalets op maat

Een eigen chalet om heerlijk in te verblijven tijdens de vakanties en/of in de weekenden? Wij kunnen dat voor u realiseren met onze houten chalets op maat. Bepaal zelf wat de indeling wordt van uw chalet. Kies bijvoorbeeld voor een strakke moderne uitstraling met een plat dak of bijvoorbeeld voor een warme landelijke uitstraling met een zadeldak. Bij ons zijn zeer veel verschillende mogelijkheden.  

Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat wij de verschillende mogelijkheden met u persoonlijk bespreken in onze showroom of op locatie bij u. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment chalets op maat.

Bij ons is het mogelijk om de maatwerk chalet van hout te laten leveren als bouwpakket, of u kiest voor een gehele montage door ons professionele montageteam inclusief een schroeffundering. De keuze is geheel aan u!

Ook bent u natuurlijk welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of in Zevenaar. Vergeet niet van te voren te bellen of te mailen voor een afspraak. Dan weet u zeker dat één van onze collega’s beschikbaar zijn om u goed te kunnen adviseren. Indien u vragen heeft over een bepaalt model, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via de telefoon of per mail.

Artikelen 1 tot 40 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2