Abonneren op RSS-feed

Houten chalets op maat

Een eigen chalet om heerlijk in te verblijven tijdens de vakanties en de weekenden? Wij kunnen dat voor u regelen met onze houten chalets op maat. Bepaal zelf wat de indeling wordt van uw chalet en kies bijvoorbeeld voor een strakke moderne uitstraling of bijvoorbeeld voor een warme landelijke uitstraling. Bij ons zijn zeer veel verschillende mogelijkheden. 

Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel, en wij zorgen ervoor dat wij de verschillende mogelijkheden met u persoonlijk door kunnen spreken. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment van chalets op maat.

Bij ons is het mogelijk om de chalet te laten leveren in een bouwpakket, of u kiest voor een gehele montage door ons professionele montageteam. De keuze is geheel aan u!

Ook bent u natuurlijk welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of in Zevenaar. Vergeet niet van te voren even te bellen als u langs wilt komen. Dan weet u zeker dat één van onze collega’s beschikbaar is om u te helpen.

Indien u vragen heeft over een bepaalt model, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via de telefoon of per mail.

Artikelen 1 tot 40 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2