Houten garage Koten met inpandige luifel
Ruime Houten Garage met Elektrische Garagedeur


Bent u opzoek naar een ruime Houten Garage die voorzien is van een Elektrische Garagedeur, Berging en Inpandige luifel? Dan past deze Lugarde Houten Garage bij uw wensen. De moderne en robuuste uitstraling maken het een plaatje voor het oog. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties.


Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Houten Garage met Inpandige Luifel van Lugarde

Deze Lugarde houten garage, type Koten met inpandige luifel wordt gebouwd met de technische bouw van een blokhut. Er is ruimte om één auto in stallen. Daarnaast is er een berging en U kunt bijvoorbeeld lekker uit de zon zitten in de zomer.

Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%)  heeft een wanddikte van 44mm. De totale wandhoogte is 213,5 cm. De standaard meegeleverde keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond.

De houten garage zoals afgebeeld heeft een afmeting van (bxd) 500x550 cm. Het is voorzien van een dakhelling van 17%. Het zadeldak wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). Het dak heeft een oversteek van 30cm.

De afgebeelde houten garage heeft een elektrische garagedeur. De enkele deur en het vaste raam met draai-kiep functie is voorzien van dubbelglas HR ++. Deze houten garage is van alle gemakken voorzien.

Er wordt één paal van (bxd) 12x12 cm meegeleverd. Deze is vervaardigd met gelamineerd hout. Dit voorkomt kromtrekken. Een blokhut systeem werkt met balkenkoppen. Heeft u liever rechte- of diamantvormige koppen? 

Het raam- en deurbeslag kan worden geleverd in messing of chroom.  De montage- en bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd en de doe-het-zelver kan direct beginnen met hulp van de meegeleverde duidelijke montage handleiding. 

De Lugarde houten garage, type Koten met inpandige luifel, is uit te breiden met diverse opties. Wilt u bijvoorbeeld extra wandisolatie? Of heef u liever metalen dakpanplaten in zwart of terracotta? Bekijk alle opties hieronder bij Onze Opties. 

U kunt er ook voor kiezen om zelf een garage te ontwerpen.De 3D-Configurator helpt jou op weg.

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat: van 200 cm tot 650 cm (andere maten op aanvraag)

Dieptemaat: van 200 cm tot 900 cm (andere maten op aanvraag)
Wanddikte: 44 mm (68 mm heeft een meerprijs van 30%)
Wandhoogte: 213,50 cm (De wanden kunnen telkens met 13,5 cm verhoogd worden)
Dakhelling: 17 of 21 graden (Overige dakhellingen op aanvraag)
Ramen: Vast, uitzet, kiep en draai-kiep ramen 
Deuren: Enkel, dubbel, schuif, vouw of garage deuren 
Daktype: Zadeldak
Dakoversteek: 30 cm
Houtsoort: Eersteklas noord-europees vurenhout 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Lugarde Garage Koten wordt standaard geleverd met:

Keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, elektrische garagedeur, dakshingles, dubbel glas, paal 12x12cm, raam- en deurbeslag, montage- en bevestigingsmaterialen en een duidelijke montage handleiding.

Ontwerp nu deze blokhut/garage geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk de garage van alle kanten in 3D

____________________________________________________________

Standaard Voordelen 
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

Onze opties 
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde 
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden