Houten garage schilddak

Is uw huidige garage schilddak aan vervanging toe, of heeft u nog geen garage en bent u nog zoekende? Laat u eens verassen door onze houten garage schilddak. Door zijn schilddak heeft deze garage een zeer luxe uitstraling. De houten garage schilddak heeft een scherpe prijs en een korte levertijd doordat deze direct uit voorraad kan worden geleverd. (Prijs en levertijd is afhankelijk van de opties die u kiest).
Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan ook eens een kijkje bij o.a. de categorie blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, chalets of breng een bezoekje aan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. In onze showroom is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs uw eigen bouwwerk samen te stellen. Samen bespreekt u uw wensen. Aan de hand van deze wensen wordt er dan een prachtige 3D tekening gemaakt met passende offerte. 

Standaard worden al onze houten bouwwerken geleverd als bouwpakket. Ziet u het niet zitten om uw houten garage zelf te monteren? Kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw bouwwerk dan snel en vakkundig voor u op. There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.