Overkapping voorzijde

Voor een houten garage zadeldak met overkapping voorzijde bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Door het leveren van maatwerk bouwwerken kunnen wij aan een ieders wens voldoen. Of u nou op zoek bent naar een houten tuinhuis, blokhut, chalet, overkapping, garage of vakantiewoning, wij helpen u graag.

Bij ons stelt u eenvoudig uw gewenste garage zadeldak met overkapping voorzijde samen. U kunt de overkapping gebruiken om er een loungeset onder te plaatsen, maar kan ook kiezen voor de praktische combinatie van een garage met een carport. U wenst, wij leveren.

Bekijk de mogelijkheden die wij te bieden hebben of neem vrijblijvend contact op met een van onze ervaren specialisten. Zij geven u graag vrijblijvend advies en leggen u de mogelijkheden uit die wij te bieden hebben. Liever eerst wat inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel en geniet van ruim 700 m2 kijkplezier. Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is voor u.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina