Overkapping zijkant

Voor een houten garage zadeldak met overkapping zijkant moet u bij de Blokhutspecialist zijn. Wij zijn DE specialist als het om maatwerk bouwwerken gaat. Of u nou op zoek bent naar een houten tuinhuis, blokhut, garage, overkapping of misschien zelfs een vakantiewoning, u bent bij ons aan het juiste adres.

Op deze pagina vindt u enkele garages met een zadeldak en een overkapping aan de zijkant. Geniet van een garage met overkapping om lekker onder te relaxen of gebruik de overkapping als carport voor uw geliefde voertuig. Bij de Blokhutspecialist is alles mogelijk. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen. Stel eenvoudig uw eigen garage zadeldak met overkapping zijkant samen.

Dit kan online via onze 3D-configurator maar u kunt ook een ontwerp toesturen per mail. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u een passende offerte sturen. Ook is het mogelijk om in onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel een 3D tekening te laten maken door een van onze ervaren adviseurs. U bespreekt samen uw wensen en aan de hand van deze wensen wordt er een 3D tekening met passende offerte voor u gemaakt.

Dit zorgt voor een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en u weet direct waar u aan toe bent. De Blokhutspecialist staat voor kwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina