Abonneren op RSS-feed

Isolaties voor Lugarde blokhutten en tuinhuizen

Geniet het hele jaar door van uw Lugarde blokhut of tuinhuis

Indien u er voor kiest om een Lugarde blokhut of tuinhuis te gebruiken als een verblijfsruimte, dan raden wij aan om het bouwwerk te isoleren. Dit geldt bijvoorbeeld als u het wil gaan gebruiken als vakantiewoning, gastenverblijf, kantoor of atelier. Omdat u natuurlijk ook in de herfst en de winter wilt genieten van uw Lugarde blokhut of tuinhuis is het daarvoor nodig om isolatie aan te brengen. Lugarde biedt voor alle weersomstandigheden verschillende isolatiesystemen aan. Dit betekent dat u niet alleen rekening hoeft te houden met het klimaat in Nederland, maar dat de Lugarde blokhuttten ook zeer geschikt zijn om in het buitenland te plaatsen.

 

De isolatiesystemen worden direct geleverd

Natuurlijk is de mogelijkheid om zelf uw blokhut of tuinhuis te isoleren. Bij Lugarde vindt u verschillende professionele isolatiesystemen, zodat de blokhut of tuinhuis direct bij levering geïsoleerd kunt hebben. Wilt u heerlijk met uw blote voeten rond kunnen lopen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vloerisolatie om de warmte van het hout onder uw voeten te voelen. Om opstijgende lucht beter in uw tuinhuis of blokhut te houden, kunt u de optie dakisolatie kiezen. Indien u gebruik gaat maken van een verwarming, kunt u ook kiezen voor wandisolatie.

Deze vormen van isolatie kunt u allen combineren. De Lugarde deuren en ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ dubbelglas met een hoge isolatiewaarde. De Lugarde blokhutten en tuinhuizen zijn ideaal voor isolatie. Hieronder vindt u alle verschillende isolatiesystemen:

HR++dubbelglas

 

Dakisolatie

- Isolatieplaten van 4 cm dik (60 x 120 cm)
- Warmtegeleidingsvermogen (Lambdawaarde van 0,027 W/m)
- De installatie is eenvoudig
- Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (CE-certicifcaat en voorzien van FM-approval)
- Platen met aan twee zijden mineraal glasvlies en zijn gemaakt van vezelvrij PIR-hardschuim

- De isolatie wordt tussen de shingles gemonteerd m.b.v. de meegeleverde asfaltnagels
- Waterbestendig
- In het geval u kiest voor en plat dak kan de isolatie ook aan de binnenzijde i.p.v. de buitenzijde worden geplaatst. Als u het aan de binnenzijde zou willen monteren, dan kunt een optioneel een houten plafond bestellen om alles mooi en verzorgd af te werken.
- De hoogwaardige isolatie van Kingspan kun u extra bijbestellen

Dak vloerisolatie

 

Vloerisolatie

- Thermische platen van 4 cm dik (60 x 120 cm)
- De isolatieplaten worden tussen de vloerbalken (keteldruk-geïmpregneerd) gelegd
- Deze isolatieplaten zorgen voor een goede isolatie doordat ze precies tussen de vloerbalken passen

 

Wandisolatie

- 19 mm dikke wanddelen die een extra binenwand creeëren, door de veer- en groefverbindingen zijn deze eenvoudig in elkaar te schuiven
- Balken (keteldruk-geïmpregneerd) die aan de wanden kunnen worden gemonteerd. Deze worden bevestigd door de speciaal bijgeleverde clips waardoor de wanden apart van elkaar kunnen bewegen
- Dampwerende folie
- Isolatieplaten van uitstekende kwaliteit (3 cm dik)

Wandisolatie2