Abonneren op RSS-feed

Lariks / douglas blokhut

Bent u van plan een lariks / douglas blokhut te kopen i.p.v. onbehandeld vuren of een hoge druk geimpregneerde blokhut? Wij hebben ook de douglas blokhut gemaakt van het mooie robuuste lariks / douglas hout. Kijk hier eens naar de mogelijkheden en de verschillende modellen. Bekijk ook eens ons assortiment blokhut en chalet voor meer modellen die ook op maat te verkrijgen zijn in een ander houtsoort.
 

Lariks / Douglas blokhut op kleur verven?

Indien u uw larix / douglas blokhut een persoonlijke tint wil geven, dan kunt u ervoor kiezen om de blokhut te beitsen met professionele Koopmans. U kunt bij ons altijd advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden, soorten en kleuren.
 

Lariks / Douglas blokhut zelf bouwen of laten bouwen?

De douglas blokhutten met of zonder overkapping wordt standaard geleverd als een bouwpakket. Dit bouwpakket kunt u prima zelf in elkaar bouwen aan de hand van de duidelijke bouwtekening die u krijgt meegeleverd bij uw bestelling van de douglas blokhut.

Het kan voorkomen dat u zelf het tuinhuis niet op kan bouwen. U heeft er bijvoorbeeld geen tijd voor of geen mogelijkheid voor. In dat geval kunt u natuurlijk kiezen voor montage en van uw lariks blokhut. Vraag eens naar de mogelijkheden.

 

Lariks / Douglas blokhut kopen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over de douglas blokhut, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zou zullen u graag verder helpen. Ook bent u van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel.