Abonneren op RSS-feed

Lariks / douglas blokhut

Bent u van plan een lariks / douglas blokhut te kopen i.p.v. onbehandeld vuren of een hoge druk geimpregneerde blokhut? Wij hebben ook de douglas blokhut gemaakt van het mooie robuuste lariks / douglas hout. Kijk hier eens naar de mogelijkheden en de verschillende modellen. Bekijk ook eens ons assortiment blokhut en chalet voor meer tuinhuizen en blokhutten van douglas hout die ook op maat te verkrijgen zijn in eventueel een ander houtsoort.
 

Lariks / Douglas blokhut met overkapping?

Een douglas blokhut met overkapping is tegenwoordig erg populair. De schuur of berging gedeelte wordt gebruikt voor opslag van oa tuingereedschappen, fietsen of uw barbecue. De overkapping, luifel of veranda wordt gebruikt om heerlijk onder te kunnen relaxen. De achterwand met eventueel de zijwand van deze overkapping wordt dicht gemaakt met wandplanken en de voorzijde kan worden voorzien van een glazen schuifdeur / glaswand. Een douglas tuinhuis met overkapping en plat dak is momenteel één van de meest verkochte bouwwerken van dit moment. Vooral een douglas tuinhuis zwarte wanden (zweeds rabat) is erg populair. De staanders, dakconstructie en de ramen / deuren blijven dan van douglas / larix onbehandeld hout.
 

Lariks / Douglas blokhut zelf bouwen of laten plaatsen door ons?

De douglas blokhutten en tuinhuizen met of zonder overkapping worden standaard geleverd als een bouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen. Dit bouwpakket kunt u prima zelf bouwen aan de hand van de duidelijke bouwtekening die u krijgt meegeleverd bij uw bestelling van een douglas blokhut op maat.

Het kan voorkomen dat u zelf het tuinhuis niet op kunt bouwen of wilt bouwen. U heeft er bijvoorbeeld geen tijd of genoeg kennis voor. In dat geval kunt u natuurlijk kiezen voor montage door ons. Naast de montage van de lariks blokhut kunnen wij ook de schroeffundering voor u verzorgen. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Lariks / Douglas blokhut kopen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over een douglas blokhut / tuinhuis, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Ook bent u van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. We hebben hier meerdere larix tuinhuizen en blokhutten opgebouwd staan in een platdak of zadeldak constructie met verschillende wandplanken en bouwsystemen.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina