Abonneren op RSS-feed

Maatwerk blokhut kopen

Blokhut kopen

Een blokhut kopen kan een grote investering zijn. Daarom zijn wij van de Blokhutspecialist ons ervan bewust dat alles tot in de puntjes moet zijn geregeld. Wij doen ons best voor u om aan uw wensen te voldoen als u een blokhut gaat kopen. Op het moment dat u de eerste aanvraag doet zullen wij persoonlijk overleg met u plegen om uw blokhut tot in de puntjes te verzorgen. 

Bij een blokhut kopen hoort natuurlijk ook de blokhut opbouwen of laten opbouwen. Onze blokhutten worden standaard geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Hiermee kunt u de blokhut prima zelf opbouwen.

Ook kunt u kiezen voor de optie montage. Als u kiest voor de optie montage dan hoeft u zich geen zorgen maken over de bouw van de blokhut, want dan zorgen onze monteurs er voor dat de blokhut geheel voor u wordt opgebouwd.

Heeft u nog twijfels of vragen over een blokhut kopen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de Blokhutspecialist. Zij zullen u vragen beantwoorden en u voorzien van professioneel advies. Wilt u toch liever een persoonlijk gesprek? Dan kunt u langskomen in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Vergeet niet om aan te geven dat u komt, dan kunnen wij er voor zorgen dat er altijd een medewerker beschikbaar is voor u.