Abonneren op RSS-feed

Maatwerk blokhut kopen

Maatwerk blokhut kopen

Een blokhut op maat kopen kan een grote investering zijn. Daarom zijn wij van de Blokhutspecialist ons ervan bewust dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen als u een maatwerk blokhut gaat kopen. Op het moment dat u de eerste aanvraag doet bij ons zullen wij persoonlijk overleg met u plegen om uw houten blokhut tot in de puntjes van A tot Z te verzorgen. Denk hierbij ook aan de type fundering en houtbehandelingen.

Onze maatwerk blokhutten worden standaard geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving en bevestigingsmaterialen. Hiermee kunt u de blokhut prima zelf opbouwen mits u geen 2 linkerhanden heeft. Ook kunt u kiezen voor de optie montage. Als u kiest voor de optie montage dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de opbouw van de blokhut of tuinhuis, want dan zorgen onze monteurs ervoor dat de blokhut op maat met eventueel een schroeffundering vakkundig wordt gemonteerd.

Heeft u nog twijfels of vragen over een maatwerk blokhut kopen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de Blokhutspecialist. Wij zullen uw vragen beantwoorden en u voorzien van een professioneel en eerlijk advies. Wilt u toch liever een persoonlijk gesprek? Dan kunt u langskomen in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland of Zevenaar in Gelderland. Vergeet niet om een afspraak te maken bij ons. Wij zullen altijd de tijd voor u nemen.

Ontwerp je eigen maatwerk blokhut

 

Mogelijkheden:   Lugarde:   Woodpro:
         
Keuze dakvorm    5 dakvormen    2 dakvormen
Wanddikte    28, 44, 68 mm    28, 44 mm
Afmetingen:    van 1,5 tot 20 mtr
 (per 10 cm)
   van 1,5 tot 4,5 mtr 
 (per 50 cm)
Houtbehandeling:    13 kleuren / mogelijkheden    8 kleuren / mogelijkheden
Bouwsystemen:    3 systemen    1 systeem
Aantal deuren:    47 type deuren    9 type deuren
Aantal ramen:    30 type ramen    12 type ramen
Aanbouw luifel:    Ja    Ja
Isolatie mogelijkheden:    3 mogelijkheden    2 mogelijkheden
Binnenwanden:    Ja    1 tussenwand
Zolder:    Ja    Nee
Vloeren:    2 mogelijkheden    1 mogelijkheid
Prijsniveau €:    c.a. 20 - 25 % hoger als Woodpro    c.a. 20 - 25% voordeliger als Lugarde
         
         

Helaas werkt de 3D-configurator nog niet op uw mobiel