Paardenstal


Houten paardenstal

Bent u op zoek naar een paardenstal voor uw paard of paarden? Dan kunt u bij ons terecht voor uw paardenstallen. Zoals u op onze site kunt zien hebben wij een variërend aanbod stallen van hout. Onze houten paardenstallen zijn functioneel en hebben een mooie landelijke uitstraling. Heerlijk voor uw paarden om in te verblijven. Mooi voor bij u thuis, maar zeer zeker ook mogelijk om te plaatsen op een manege. Zorg ervoor dat u uw paarden perfect kan verzorgen in een paardenstal van ons. Beschermd tegen de zon en veilig binnen.

Paardenstal op maat laten maken

Als u een houten paardenstal heeft gezien die uw interesse heeft gewekt, zijn er nog een heel aantal opties die mogelijk zijn. Er bestaat bij ons geen vaste maat, u bepaalt zelf welke maatvoering u wenst bij uw eigen bouwwerk. Ook is het mogelijk om een afgesloten ruimte in de paardenstal te maken, zodat u uw eigen spullen veilig op kan bergen achter slot en grendel. Zo zorgt u ervoor dat u alles op één plek kan bewaren en alles bij de hand heeft. U kunt er ook voor kiezen om een zolder op uw stal te plaatsen om ook een extra ruimte te creëren voor de opslag van uw spullen of hooi.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om verschillende deuren en ramen te kiezen. U bepaalt zelf welk type deuren en ramen u wenst. Breed of smal, of dubbel of enkel is geen probleem voor ons. Ook kiest u zelf het aantal. Niets is standaard en wij doen ons best om aan uw wensen te voldoen. 

Ook kunt u bij ons kiezen uit verschillende daken die wij kunnen plaatsen op uw paardenstal. Als u bij ons een offerte aan gaat vragen dan kunt u bij de opties de verschillende daken kiezen. Kies voor een plat dak voor bijvoorbeeld een moderne stal of voor een zadeldak om een meer landelijke warme uitstraling te geven. 

Het fijne is, is dat u bij ons ervoor kunt kiezen dat wij de gehele paardenstal voor u opbouwen. Een professioneel montageteam zorgt er voor dat uw gedroomde paardenstal perfect en op vakkundige wijze wordt opgebouwd.

Paardenstallen koopt u online bij de specialist

Als u nog vragen heeft aan ons, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden, zij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden mocht uw wens niet direct op onze site staan. Natuurlijk nodigen wij u ook uit om een keer langs te komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. Vergeet niet van te voren even te bellen of te mailen, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is om u te helpen.