Tuinhuis Prima Winston LugardeVeelzijdig Tuinhuis Prima Winston van Lugarde


Tuinhuis Prima Winston beschikt over een inpandige luifel met daarachter een berging. Het tuinhuis heeft een dubbele dichte deur en twee vaste ramen welke voorzien zijn van dubbel glas. Het tuinhuis kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties en zo geschikt gemaakt voor vele doeleinden zoals een houten garage of houten schuur.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Tuinhuisje Kopen?

Dit Lugarde tuinhuis type: Prima Winston heeft een wanddikte van 44mm en is 225cm hoog. De totale hoogte is 245cm. Het platte dak, wat met EPDM dakbedekking en dakafwerking wordt geleverd, heeft een oversteek van 25cm aan alle zijdes. De totale afmeting is (bxd)  300x480cm. 

 

Door zijn robuuste bouw, er wordt gebruik gemaakt van eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen (terug gedroogd tot 14-16%),  maakt het tuinhuis geschikt voor vele doeleinden. Er is een dubbele dichte deur aanwezig en er zijn twee vaste ramen voorzien van dubbel glas. Hierdoor is dit tuinhuis ook te gebruiken als Houten Garage voor uw auto of als klus schuur.

 

Wat belangrijk is bij een tuinhuis, is dat naast een goede fundering ook funderingsbalken worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het hout niet direct in aanraking komt met een vochtige ondergrond en gaat rotten. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd met keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken. Deze zorgen ervoor dat de onderkant van het hout vrij van vocht blijft.

 

Het raam- en deurbeslag wordt in messing of chroom uitgevoerd. De overige bevestigingsmaterialen zijn ook van hoogwaardige kwaliteit.  Voor de doe-het-zelver zit er een duidelijke montagehandleiding bij. Indien gewenst kunnen wij de montage ook voor uw doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Wat dit tuinhuisje in deze uitvoering speciaal maakt is de inpandige luifel met daarachter een berging voor bijvoorbeeld een fiets.

 

Vind u dit tuinhuis te groot of juist te klein? U hebt de optie om de Prima Winston van Lugarde in verschillende afmetingen, wanddikten, ramen, deuren, kleuren en isolaties te samenstellen. Klik op deze link om het tuinhuis van uw dromen te ontwerpen met behulp van de 3D-Configurator.

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut (bxd): 300x480 cm  

Wanddikte: 44 mm
Totale hoogte:
245 cm
Wandhoogte:
225 cm
Ramen:
2x vaste ramen
Deur(en):
1x dubbele dichte deur 

Daktype:
platdak
Dakoversteek:
25 cm
Houtsoort: eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (teruggedroogd tot 14 - 16 %)
Bouwsysteem: Prima 3 = 1 systeem

Het tuinhuis wordt geleverd incl.: dubbel glas, keteldrukgeïmpregneerde funderingsbalken, EPDM dakbedekking, dakafwerking, raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en een duidelijke montage handleiding.
____________________________________________________________

Ontwerp nu dit tuinhuis geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk het tuinhuis van alle kanten in 3D

____________________________________________________________

Standaard Voordelen
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

 

 

 

Onze opties
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

 

 Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

 

 

 


Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden