Tuinhuis garage zadeldak Pro-systeem PS11 Lugarde
Moderne en robuuste Houten Garage met Carport


De houten tuinhuis garage onderscheid zich door het Pro bouwsysteem van Lugarde. De stevige constructie onstaat doordat wand-elementen in massieve palen van 14x14 cm worden geschoven. De aluminium strips zorgen ervoor dat de wanddelen in de palen worden gefixeerd. Het Pro-Systeem is goed te isoleren en de montage is eenvoudig.


Naast de mooie afwerking is het een praktische Houten Garage. De Carport maakt het mogelijk een tweede auto te stallen. Of gebruik de Carport bijvoorbeeld om lekker te loungen in de zomer.


De Houten Garage is naar eigen wens uit te breiden met diverse opties.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Houten Garage met Carport van Lugarde

Deze Lugarde houten tuinhuis garage, type Pro-Systeem 11 biedt het gemak van een carport gecombineerd met een garage. Dit is ideaal voor een tweede auto of om in de zomer de auto deels afgedekt te laten staan. Met het pro bouwsysteem worden wandelementen in de massieve palen geschoven. Dit zorgt voor een stevige constructie en het ziet er perfect afgewerkt uit. Voor dit systeem worden er 9 robuuste hoekpalen van 14x14cm meegeleverd. 

De totale afmeting van de houten tuinhuis garage zoals afgebeeld is (bxd) 586x486cm. Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%) heeft een wanddikte van 28mm. De totale hoogte is 499cm en de hoogte tot de boei 248cm. De dubbele houten garagedeur heeft een afmeting van 240x204cm. De keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken worden ook standaard meegeleverd. Deze zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond.

Het zadeldak wordt bedekt met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, zwart, groen, bruin of blauw) en heeft een dakoversteek van 35cm. 

Een optie die zeker de moeite waard is om het comfort te verbeteren is de mogelijkheid tot een extra enkele deur (met of zonder raam). Zo hebben de Lugarde deuren altijd een driepuntssluiting met SKG keurmerk met ** en zijn de ramen voorzien van HR++ glas.

De Lugarde tuinhuis houten garage type Pro Systeem 11, wordt standaard geleverd met het montage- en bevestigingsmateriaal, raam- en deurbeslag (keuze uit messing of chroom) en een duidelijke montage handleiding voor de doe-het-zelver. 

Ontwerpt u liever zelf een Houten Garage? Dat kan...gebruik hiervoor de 3D-Configurator. De Garage is ook uit te breiden met extra opties, zoals een houtbehandeling of meer lichtinval door het plaatsen van een raam met HR++ glas? Bekijk hieronder alle opties bij Onze Opties

Productdetails zoals afgebeeld:

Artikelnummer: PS11

Breedtemaat: 586 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Dieptemaat:
486 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
28 mm
Hoogte:
499 cm
Hoogte tot boei: 248 cm
Deur(en):
1x garagedeur GD02
Daktype:
zadeldak
Dakoversteek:
35 cm
Palen: 9 palen 14x14 cm
Houtsoort:
eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (terruggedroogd tot 14 - 16%)
Bouwsysteem:
Pro-systeem (robuuste hoekpalen)

De Lugarde Garage PS11 wordt standaard geleverd met:

Dakshingles, dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding.
____________________________________________________________

Ontwerp nu dit tuinhuis geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst. Zo krijgt u een uitstekend 3D beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de advies verkoop prijs
  Bekijk het tuinhuis van alle kanten in 3D

____________________________________________________________Download de bouwtekening voor alle afmetingen.

____________________________________________________________

Standaard Voordelen
Bekijk hier de standaard voordelen die Lugarde biedt zoals o.a. HR++ glas, gelamineerde ramen, deuren, een 3-puntssluiting, hoogwaardig noord europees vuren hout, 5 jaar garantie en nog veel meer.

 

 

 

Onze opties
Bekijk hier alle opties die Lugarde biedt zoals o.a. het hout op kleur beitsen, diverse impregnaties, vloeren, andere afmetingen en houtdikte's, isolaties en nog veel meer.

3D-Configurator van Lugarde
Ontwerp zelf dit Lugarde tuinhuis zoals u het wenst met het online teken programme die wordt aangeboden door de fabrikant Lugarde. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe het tuinhuis eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk offerte aanvragen
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die Lugarde standaard biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

 

 Het bouwsysteem 
In 2016 is het nieuwe pro-bouwsysteem geïntroduceerd. Hierdoor heeft u nu de keuze uit drie bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!

 

 

 


Praktische tips 
Hoe kunt u de levensduur van uw tuinhuis verlengen? Via deze link kunt u onze praktische onderhoudstips bekijken.Ramen en deuren
Heeft u liever een ander soort deur en/of raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden, zoals deuren en ramen met melkglas.Daken en vloeren 
Heeft u liever een ander type dak? Welke mogelijkheden zijn er voor vloeren? Op deze pagina kunt u hierover mee informatie vinden.
Isolaties 
Uw tuinhuis is toch meer iets voor de zomer? Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen tuinhuis!
Houtbehandelingen 
Wilt u uw tuinhuis kant-en-klaar gebeitst, uw blokhut keteldruk-geïmpregneerd of alleen voorbehandeld geleverd hebben? Bekijk op deze pagina alle kleuren en opties.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden