Overkapping voorzijde

Voor een tuinkantoor cottage met overkapping voorzijde moet u bij de Blokhutspecialist zijn. Wanneer u op zoek bent naar een werkplek maar ook wil genieten van uw tuin is deze combinatie wellicht iets voor u. Combineer het praktische van een eigen tuinkantoor met het gemoedelijke van een overkapping. Plaats een loungeset onder de overkapping en geniet van uw tuin. 
Bij de Blokhutspecialist stelt u eenvoudig uw eigen tuinkantoor cottage met overkapping samen. Liever eerst wat ideetjes opdoen of informatie inwinnen? Bezoek dan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier staan de mooiste blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, chalets, tuinkantoren en carports voor u opgebouwd. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies en kunnen u helpen aan een prachtig bouwwerk dat helemaal aan uw wensen voldoet. Doordat wij veel maatwerk bouwwerken leveren is het onmogelijk om alles te tonen op deze pagina. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Niets is ons te gek! 
Standaard worden al onze bouwwerken geleverd als bouwpakket, voorzien van een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw tuinkantoor zelf op te bouwen? Kies dan voor de optie montage. Onze ervaren, vakkundige monteurs bouwen uw houten bouwwerk dan snel en vakkundig voor u op. 
Bij de Blokhutspecialist denken wij met de klant mee en staan wij voor kwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs. 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina