Tuinkantoor mansardedak

Voor een tuinkantoor mansardedak bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een mansardedak is een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken. Bij een mansardedak is het onderste gedeelte van het schuine dak steiler dan het bovenste gedeelte. Deze dakvorm komt in verschillende vormen voor. De bekendste zijn te beschouwen als varianten op het zadeldak en het schilddak. 
Op deze pagina vindt u verschillende modellen van het merk Grandcasa. Doordat wij 100% maatwerk leveren is het praktisch onmogelijk om al onze modellen te laten zien op deze pagina. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is ons te gek! 
Heeft u al een ontwerp in gedachte of zelfs op papier, en kunt u deze niet vinden tussen ons aanbod? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij zullen uw wensen in behandeling nemen en met een passend ontwerp en offerte bij u terug komen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze verwarmde, overdekte showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier staan prachtige tuinkantoren, blokhutten, tuinhuizen, chalets en overkappingen voor u opgebouwd. Ook is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D tekening te ontwerpen. Eerst neemt u samen met een van onze adviseurs uw wensen door, aan de hand van deze wensen wordt er dan een passende tekening met offerte voor u gemaakt. Dit geeft u een duidelijk beeld van het uiteindelijke bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. 
Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is voor u. 7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina