Tuinkantoor kopen met snelle levertijd

Bent u op zoek naar een houten tuinkantoor kapschuur? Dan bent u bij de blokhutspecialist aan het juiste adres. Dit type tuinkantoor heeft een stoere uitstraling door zijn hoge nok en ruime opzet. Wij leveren zowel standaard, als maatwerk tuinkantoren. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen. 
Staat uw gewenste houten tuinkantoor niet tussen ons huidige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden. Stel eenvoudig uw eigen houten kapschuur tuinkantoor samen in de 3D-configurator of laat uw wensen weten per mail. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier staan prachtige blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, chalets en andere bouwwerken voor u opgebouwd volgens de nieuwste trends. 
Standaard worden onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen zit te wachten op een montage klus. Daarom bieden wij als extra service de optie montage aan. Wanneer u kiest voor deze optie wordt uw houten bouwwerk snel en vakkundig voor u opgebouwd door onze ervaren monteurs.