Woodpro blokhut platdak 25120Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25120 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Artikelnummer: 25120
Totale afmeting (bxd): 400 x 300 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
44 mm
Hoogte:
243 cm
Hoogte tot boei: 219 cm
Deur(en):
1x dubbele deur type W60H
Raam(en): 1x draai-kiep raam type W48
Daktype:
platdak
Dakoversteek:
30 cm
Houtsoort:
eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (terruggedroogd tot 14 - 16%)
Bouwsysteem:
Blokhut-systeem

De Woodpro blokhut wordt geleverd incl.: montagemateriaal, dubbel glas, brede aluminium daktrim & EPDM-pakket, keteldrukgeïmpregneerde funderingsbalken, raam en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en een duidelijke montage handleiding.
____________________________________________________________

Ontwerp nu de Woodpro blokhut geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model
  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen per 50 cm
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de verkoop prijs
  Bekijk de blokhut van alle kanten in 3D

____________________________________________________________


Download de bovenstaande brochure voor meer informatie over o.a. houtbehandelingen, voordelen Woodpro blokhutten, type en kwaliteit ramen, deuren en totaal overzicht van alle modellen.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden