Woodpro blokhut garage platdak 26455




Stevige Blokhutbouw Garage met platdak


Deze mooie houten garage met plat dak is stevig door zijn blokhutbouw. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de wanden gemaakt van eersteklas hoogwaardig Europees vurenhout. De dubbele garagedeuren zorgen dat u makkelijk in en uit kunt lopen in tegenstelling tot een kanteldeur.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?





Productbeschrijving
Details

Dubbeldeurs Houten Garage van Woodpro met platdak

De dubbeldeurs houten garage van Woodpro met de technische bouw van een blokhut, heeft een plat dak dat wordt bedekt met EPDM dakbedekking. De dakoversteek van 30 cm wordt afgewerkt met een brede aluminium daktrim. De totale afmeting van de houten schuur is (bxd) 400x500cm. De 44mm wanddikte is gemaakt van eersteklas vurenhout uit Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%).

De hoogte is 243cm en de hoogte tot de boei is 219cm. De ramen in de zijdeur en de twee uitzetramen zijn allen voorzien van dubbelglas. De keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond. Zo voorkom je vroegtijdig houtrot.

De doe-het-zelver kan prima uit de voeten met de duidelijke montagehandleiding. Door het meegeleverde montage- en bevestigingsmateriaal kan die direct van start. Het raam- en deurbeslag is van hoogwaardige kwaliteit typerend is voor de Woodpro houten garages.

U kunt  er ook voor kiezen om een zelf een Woodpro houten garage of blokhut te ontwerpen. Misschien wilt u er wel een overkapping aan vast maken? Of gebruik maken van één van de andere opties. Bekijk bij Product Opties de mogelijkheden of start hier met het maken van uw eigen ontwerp.

Productdetails zoals afgebeeld:

Artikelnummer: 26455

Totale afmeting (bxd): 400 x 500 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
44 mm
Hoogte:
243 cm
Hoogte tot boei: 219 cm
Deur(en):
1x dubbele openslaande deuren type WG02, 1x enkele deur type WM01H
Raam(en): 2x uitzet raam type WM50
Daktype:
platdak
Dakoversteek:
30 cm
Houtsoort:
eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (terruggedroogd tot 14 - 16%)
Bouwsysteem:
Blokhut-systeem



De Woodpro Garage 26455 wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, EPDM dakbedekking (incl. aluminium daktrimmen en pvc dakdoorvoer), raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding

____________________________________________________________

Ontwerp nu de Woodpro blokhut/garage geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model




  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen per 50 cm
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de verkoop prijs
  Bekijk de blokhut van alle kanten in 3D

____________________________________________________________


Download de bovenstaande brochure voor meer informatie over o.a. houtbehandelingen, voordelen Woodpro blokhutten, type en kwaliteit ramen, deuren en totaal overzicht van alle modellen.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.




Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.




Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.



Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 



Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden