Woodpro blokhut garage zadeldak 26454
Houten Garage uit te breiden met Overkapping


Bent u opzoek naar een kwalitatief goede Houten Garage die scherp is geprijsd? Zoek dan niet verder. De Woodpro Garage is een semi-maatwerk garage. Ook een voordeel van deze garage is dat je zelf bepaald waar je het raam en de enkele deur plaatst. Standaard wordt deze Houten Garage geleverd zonder overkapping, met als optie om te kiezen voor een overkapping. Zo kunt u naast het stallen van uw auto ook nog een BBQ geven onder de Overkapping. 

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Woodpro Houten Garage met Zadeldak 

Deze dubbeldeurs houten garage van Woodpro is perfect om je auto droog in te stallen. De garage heeft een blokhut bouwsysteem. Dit zorgt voor een stevige constructie en een mooie uitstraling. Het zadeldak wordt bedekt met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal, kleur naar keuze). De dakoversteek is 30 cm. De totale afmeting van de houten schuur is (bxd) 400x500cm. De 44mm wanddikte is gemaakt van eersteklas vurenhout uit Noordelijke landen (teruggedroogd tot 14-16%).

De hoogte is 300cm en de hoogte tot de boei is 223cm. Het raam in de zijdeur en het draai-kiep raam, zijn allen voorzien van dubbelglas. De keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt met de ondergrond.

De doe-het-zelver kan prima uit de voeten met de duidelijke montagehandleiding. Door het meegeleverde montage- en bevestigingsmaterialen kan hij direct van start. Het raam- en deurbeslag is van hoogwaardige kwaliteit wat typerend is voor de Woodpro houten garage.

U kunt er ook voor kiezen om zelf een Woodpro Houten Garage/blokhut te ontwerpen. Misschien kiest er voor om een overkapping aan de Garage vast te maken? Of gebruik maken van één van de andere opties. De 3D-Configurator helpt bij het ontwerpen van uw eigen Houten Garage.

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Artikelnummer: 26454

Totale afmeting (bxd): 400 x 500 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
44 mm
Hoogte:
300 cm
Hoogte tot boei: 223 cm
Deur(en):
1x dubbele openslaande garage deuren type WG02, 1x enkele deur type W61H
Ramen: 1x draai-kiep raam type W47
Daktype:
zadeldak
Dakoversteek:
30 cm
Houtsoort:
eersteklas vurenhout uit noordelijke landen (terruggedroogd tot 14 - 16%)
Bouwsysteem:
Blokhut-systeem

De Woodpro Garage 26454 wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, bitumen dakshingles, raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding.

.
____________________________________________________________

Ontwerp nu de Woodpro blokhut geheel naar eigen wens in de 3D-configurator en bereken direct uw prijs voor dit model
  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen per 50 cm
  Ruime keuze uit houtbehandelingen
  U ziet meteen de verkoop prijs
  Bekijk de blokhut van alle kanten in 3D

____________________________________________________________


Download de bovenstaande brochure voor meer informatie over o.a. houtbehandelingen, voordelen Woodpro blokhutten, type en kwaliteit ramen, deuren en totaal overzicht van alle modellen.

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden