3D voorbeeld tekening houten chalet Wiese

Deze houten blokhut chalet type Wiese is samen te stellen zoals u het wenst met de wanddikte, afmetingen, accessoires / toebehoren, binnenwanden en indeling van de ramen en deuren naar wens.

Materiaal keuze. Bekijk hieronder de mogelijkheden / informatie:

Ramen
Deuren
Wanddikte's
Dakbedekkingen
Dakgoten 
Funderingen
Verf
Isolatie


Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Houten chalet op maat laten produceren zoals u het wenst?
 

De blokhut zoals hierboven afgebeeld kunnen wij op maat fabriceren zoals u het wenst. Hierbij is bijna alles mogelijk en heeft u de mogelijkheid om het product te bekijken in onze verwarmde overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2.

 

 

De Blokhutspecialist heeft een unieke aanpak !

U kunt uw wensen met betrekking tot de blokhut via de "maatwerk aanvragen" knop éénvoudig doorsturen naar ons. Wij zullen uw wensen vertalen in een gespecificeerde offerte inclusief alle prijzen erin vermeld. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Capelle aan den IJssel waar u de mogelijkheid heeft om een aantal modellen te bekijken én advies te krijgen van één van onze medewerkers. Indien u dit wenst kunnen wij ook een plattegrond met aanzichten voor u maken, zodat u het ontwerp ook in 3D kan bekijken. U krijgt hierdoor een goed beeld van uw project en wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt één aanspreekpunt binnen de Blokhutspecialist en wij nemen alle zorg uit handen voor u. Dit betreft ook eventueel de fundering, dakbedekking en montage zodat u zelf aan niets hoeft te denken, en wij dit helder voor u op papier zetten. U weet waar u aan toe bent en u heeft geen verassingen achteraf wanneer u zaken doet met de Blokhutspecialist.De Blokhutspecialist zal na het inventariseren van uw wensen u vrijblijvend advies geven over de verschillende mogelijkheden. De Blokhutspecialist heeft een breed assortiment van producten en wij geven u graag daar het juiste advies over. U kunt bij ons alle kanten op.

Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een offerte op maat tegen standaard prijzen !

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden