Abonneren op RSS-feed

Blokhut aanbieding

Blokhut aanbieding kopen

Zoekt u een blokhut aanbieding? Dan zit u goed bij de Blokhutspecialist. Wij hebben verschillende modellen blokhut aanbiedingen, zowel maatwerk modellen als standaard modellen. De maatwerk blokhutten en tuinhuizen zijn geheel door u samen te stellen. Zo kunt u denken aan houtdikte, gebruik van verschillende materialen en afmetingen. De standaard modellen worden geleverd uit voorraad vanuit onze leveranciers en hebben standaard opties en afmetingen zonder maatwerk mogelijkheden. Deze modellen zijn vaak iets voordeliger en de levertijden zijn ook iets minder lang dan een maatwerk blokhut of tuinhuis. Gaat u toch liever voor meer kwaliteit en heeft u iets meer geduld? Kies dan voor een blokhut op maat.

Om uw aanbieding blokhut ook nog een persoonlijker tintje te geven kunt u de blokhut laten verven vanuit onze fabrikant. De kleuren kunt u zelf bepalen. Een blokhut kan geverfd worden via een sproei-impregnatie. Het bouwwerk dient dan na een jaar nogmaals te worden voorzien van 1 of 2 lagen beits. U kunt de geverfde blokhut ook door ons laten spuiten in een gewenste RAL kleur wat tevens een eindafwerking is. 


Aanbieding blokhut laten bouwen?

Bent u van plan om uw goedkope blokhut zelf op te bouwen? Wij leveren onze houten blokhutten standaard als bouwpakket en dat betekent dat u aan de hand van de duidelijke bouwbeschrijving de blokhut in zijn geheel zelf op kunt bouwen.

Heeft u geen mogelijkheid om de blokhut zelf op te bouwen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de montage van het bouwwerk. Dit betekent dat uw tuinhuis in zijn geheel wordt opgebouwd met eventueel een fundering door ons montageteam en dat u daar zelf niets voor hoeft te doen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze aanbieding? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon. Ook bent u van harte welkom om ons een keer te komen bezoeken in onze showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. Maak van te voren wel even een afspraak, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is om u verder te helpen. Wij zullen altijd de tijd voor u nemen!

Artikelen 1 tot 40 van 336 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Artikelen 1 tot 40 van 336 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9