Abonneren op RSS-feed

Blokhut aanbieding

Zoekt u een blokhut aanbieding? Dan zit u goed bij de Blokhutspecialist. Wij hebben verschillende modellen blokhut aanbiedingen, zowel maatwerk modellen als standaard modellen. De maatwerk modellen zijn geheel door u samen te stellen. Zo kunt u denken aan houtdikte, gebruik van verschillende materialen en afmetingen. De standaard modellen worden direct geleverd uit voorraad, en hebben standaard opties en afmetingen. Deze zijn vaak voordeliger en de levertijd is minder lang.

Om uw blokhut aanbieding ook nog een persoonlijker tintje te geven kunt u de verf gebruiken van Koopmans. De kleuren kunt u zelf samenstellen. Kijk op onze site voor meer informatie over Koopmans verf of neem contact met ons op.


Aanbieding blokhut laten bouwen?

Bent u van plan om uw blokhut aanbieding zelf op te bouwen? Wij leveren onze houten blokhutten standaard als bouwpakket en dat betekent dat u aan de hand van de duidelijke bouwbeschrijving de blokhut in zijn geheel zelf op kan bouwen.

Hebt u geen mogelijkheid om de blokhut aanbieding zelf op te bouwen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor montage van de blokhut. Dit betekent dat uw blokhut in zijn geheel wordt opgebouwd door een montageteam en dat u daar zelf niets voor hoeft te doen.

Hebt u nog vragen of opmerkingen over de blokhut aanbieding? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon. Ook bent u van harte welkom om ons een keer te komen bezoeken. Maak van te voren wel even een afspraak, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is om u verder te helpen. 

Artikelen 1 tot 40 van 338 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Artikelen 1 tot 40 van 338 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9