Abonneren op RSS-feed

Blokhut bouwpakket

Bouwpakket blokhut kopen

Een blokhut als bouwpakket bouwen kan een heel karwei zijn. Wij leveren het geheel bouwklaar zodat het goed te doen is om zelf de blokhut, tuinhuis of overkapping te bouwen met de meegeleverde montage handleidingen en bevestigingsmaterialen. Onze blokhutten worden standaard geleverd als een éénvoudig bouwpakket.

De houten bouwwerken worden geleverd in de houtstapelbouw methode wat inhoud dat de wanddelen opgestapeld worden zodat er ''muren'' ontstaan en als de prefab / houtskeletbouw methode waarbij wij de wanddelen in losse elementen / onderdelen leveren. De regels voor het framewerk en de wandplanken worden dan als zelfbouwwpakket gezaagd en uitgeleverd. De wanddikte's die wij leveren zijn in 28 mm, 34 mm, 45 mm, 68 mm en 90 mm en de regels voor het framewerk 45x70 mm met wandplanken met mes en groef 18 mm dik en zweeds rabat planken 12/25 mm zowel enkelwandig als dubbelwandig.

Bouwpakket blokhut kopen en laten plaatsen

Heeft u om de één of andere reden geen mogelijkheid om de gekochte houten blokhut zelf te bouwen? Of is een tuinhuis kopen en zelf monteren te veel voor u, en besteed u dit liever uit? Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen met eventueel een fundering tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch uw houten blokhut, garage, chalet of overkapping, maar u hoeft er dan zelf niets meer voor te doen. Onze vakbekwame monteurs hebben jarenlange ervaring met een blokhut (op maat) bouwen.

Heeft u nog vragen over onze bouwpakketten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor advies en antwoorden. Wij zijn er voor u om u te helpen en te adviseren. Ook kunt u ons bezoeken in onze showroom in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland en Zevenaar Gelderland, om u te laten adviseren.

Blokhut bouwpakket zelf plaatsen

Een tuinhuis of blokhut zelf plaatsen is géén moelijk karwei tenzij de voorbereidingen goed worden gedaan vanuit ons of de leverancier, maar ook bij uzelf. Denk hierbij aan een fundering die goed waterpas ligt of voldoende werkruimte. De voorbereidingen die wij of onze leverancier goed moeten doen zijn bijvoorbeeld het hout vakkundig op maat zagen en een duidelijke montage handleiding meeleveren. Ook de bevestigingsmaterialen zoals spijkers, schroeven, lijm, raam en deurbeslag horen bij het bouwpakket te zitten. Als alles klopt is het niet moeilijk om een blokhut, tuinhuis op maat of overkapping zelf te plaatsen mits u geen 2 linkerhanden heeft. Ook het leggen van de dakbedekking zoals EPDM, bitumen dakshingles of metalen dakpan profielplaten zijn goed zelf te doen.