Abonneren op RSS-feed

houten tuinhuis

Houten tuinhuis - een toevoeging aan de tuin

Een houten tuinhuis is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Ze bieden niet alleen extra opslagruimte voor tuingereedschap en tuinmeubelen, maar ze kunnen ook dienen als een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de tuin. 

Houten tuinhuis op maat

De Blokhutspecialist is specialist als het gaat om op het maat maken van een houten tuinhuis tegen een aantrekkelijke prijs. De tuinhuizen op maat die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek. Deze staan vermeld op onze website met het merk Flexwood. Via één van onze kwaliteitsmerken Lugarde of Woodpro laten we de tuinhuisjes ook op maat produceren. Bij alle tuinhuizen op onze website kunt u een offerte aanvragen via de button ''Maatwerk aanvragen". Wij maken alleen gebruik van een hoge kwaliteit hout van hoge druk geïmpregneerd of geverfd vurenhout, larikshout en douglashout.

Tuinhuis inclusief montage

De tuinhuizen kunnen wij tevens voor u bouwen op locatie door ons montage team. Een product van "Blokhutspecialist" wordt alleen gefabriceerd uit de beste materialen. Wilt u een modern tuinhuis met platdak of een tuinhuis met overkapping om gezellig onder te kunnen zitten? Wij produceren en monteren op de mm nauwkeurig. Wij hebben een brede keuze uit verschillende type ramen, deuren, houtsoorten en dakbedekkingen. Of het nu gaat om een goedkoop tuinhuisje of een luxe variant met meerdere kamerindelingen? Wij kunnen het maken !

Houten tuinhuis kopen

Als u een maatwerk houten tuinhuis heeft gezien dat u aanspreekt, kunt u via deze website gratis en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij zullen u z.s.m. telefonisch contacten om de wensen te bespreken en eventueel op locatie bij u langs komen als uw wensen zeer complex zijn. Onze Flexwood tuinhuisjes worden in eigen fabriek gebouwd in Zevenaar. Hierdoor zijn we zeer flexibel in de maatwerk mogelijkheden. In de loop der jaren zijn er duizenden tuinhuizen gemaakt waardoor een enorme kennis en ervaring in het hout zit verwerkt wat niet bij ieder bedrijf zo te zien is!

Artikelen 1 tot 40 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Artikelen 1 tot 40 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7