Tuinhuizen op maat

Blokhutspecialist.nl is de houten tuinhuizen specialist als het gaat om op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs. De tuinhuizen op maat die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek. Bij de meeste tuinhuizen die u wilt kopen kunt u zelf de prijstabel invullen zodat de prijs direct zichtbaar wordt. Wij maken alleen gebruik van een hoge kwaliteit hout van druk geïmpregneerd vuren, lariks, red cedar of eiken.

Onze houten tuinhuizen worden gebouwd op locatie

De tuinhuizen kunnen wij tevens voor u bouwen op locatie door ons montage team. Een product van "Blokhutspecialist" wordt alleen gefabriceerd uit de beste materialen. Wilt u een modern tuinhuis met platdak of een tuinhuis met overkapping om gezellig onder te zitten? Wij produceren en monteren op de mm nauwkeurig. Wij hebben een brede keuze uit verschillende type ramen, deuren, houtsoorten en dakbedekkingen. Of het nu gaat om een goedkope, kunststof of een luxe variant met meerdere kamerindelingen? Wij kunnen het maken !

Houten tuinhuisjes kopen

Als u een tuinhuis heeft gezien dat u aanspreekt, kunt u via deze website gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen u z.s.m. contacten om de wensen te bespreken en eventueel op locatie bij u langs komen als uw wensen zeer complex zijn. Onze tuinhuisjes worden in eigen fabriek gebouwd. In de loop der jaren zijn er duizenden tuinhuizen gemaakt waardoor een enorme kennis en ervaring in het hout zit verwerkt wat niet bij ieder bedrijf zo te zien is!

Tags: Tuinhuizen | Tuinhuis | Tuinhuisje | Tuinhuisjes

Artikelen 1 tot 40 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Artikelen 1 tot 40 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7