Flexwood houten garage zadeldak Groenveld
Robuuste maatwerk Houten Garage


Bent u opzoek naar een Houten Garage met Zadeldak waarbij u de auto met gemak naar binnen rijdt door de dubbele openslaande Garagedeuren? De enkele zijdeur maakt het gemakkelijk om even snel je telefoon uit de auto te halen. De Flexwood Houten Garage is uit te breiden met diverse opties.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Flexwood Houten Garage met Zadeldak

Deze Flexwood houten garage, type Groenveld, is voorzien van een dubbele openslaande deur. Hierdoor heb je genoeg ruimte om je auto naar binnen te rijden. Het blokhut bouwsysteem zorgt voor een robuuste uitstraling.

Het eersteklas vurenhout uit de Midden-Europese landen heeft een wanddikte van 44mm en een totale wandhoogte van 230 cm. De totale afmeting van de houten garage is (bxd) 300x500 cm en de totale hoogte is 287 cm. Wanneer u wilt kiezen voor funderingsbalken, neem dan deze afmeting (bxd) 284x534 cm. Funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact komt te staan met de ondergrond. Zo voorkomt u vroegtijdig houtrot.

Door de enkele zijdeur betreed je makkelijk de garage zonder dat je de dubbele deur hoeft te openen. Het zijraam met de draai-kiep functie heeft dubbelglas. Zowel het raam als de zijdeur is vervaardigd met gelamineerd hout. Dit heeft als voordeel dat het niet kromtrekt.

Het zadeldak wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). Het hang- en sluitwerk en de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd en voor de doe-het-zelver zit er een opbouwbeschrijving bij.

Mocht de Flexwood houtengarage, type Groenveld, toch niet helemaal naar jouw wens zijn? Stel er dan één zelf samen. Zo kan je je eigen vorm van het dak bepalen of heb je liever een dikke wand? Vraag dan een snelle offerte aan. 

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut (bxd): 300x550 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)  
Funderingsmaat (bxd): 284x534 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte: 
44 mm (ook in 34, 68 en 90 mm op aanvraag mogelijk)
Wandhoogte: 230 cm
Totale hoogte:
287 cm
Ramen:
1x draai-kiep raam 80x80 cm
Deur(en): 
1x houten garagedeur en 1x enkele deur type 10

Daktype:
zadeldak
Houtsoort: Eersteklas vurenhout uit midden europese landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Groenveld wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, dakshingles, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en een opbouwbeschrijving.

___________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen

____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Ramen
Heeft u liever een ander type raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden.


Deuren
Heeft u liever een ander type deur? Een enkele, dubbele, moderne of garagedeur? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden..Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden