Grandcasa blokhut mansardedak Silvolde


Deze maatwerk blokhut type Silvolde is afgebeeld met een mansardedak, een enkele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Deze klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm geeft veel sfeer aan uw tuin en is tevens ideaal geschikt als zolderruimte of mezzanine. 


Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Silvolde kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

Dit model is ook bekend als houten blokhut Lafeu


Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Productbeschrijving
Details

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut (bxd): 245x200 cm  (andere maten op aanvraag mogelijk)  

Wanddikte: 
33 mm (ook in 45 en 56 mm leverbaar)
Wandhoogte: 208 cm
Nokhoogte: 288 cm
Ramen: 
1x uitzetraam
Deur(en): 
1x enkele deur  

Dakhelling: 
42+24 graden
Dakoversteek: achter 12 cm, zijkant 16 cm en voor 36 cm
Daktype: 
mansardedak 
Houtsoort: eersteklas vurenhout uit noordelijke landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De houten blokhut type Silvolde wordt geleverd incl.: opbouwbeschrijving, dakshingles (kleur naar keuze), hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.
____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Ramen en deuren
Heeft u liever een ander type raam of deur? Deze zijn te verkrijgen in de Comfort en Premium uitvoering? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden.Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!

____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar uw prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Prijsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden