Blokhut platdak Duiven


Deze maatwerk blokhut, type Duiven is afgebeeld met een platdak en een dubbele deur, voorzien van 4 mm dubbel glas. Moderne blokhut. Ideaal als poolhouse. De blokhut heeft een berging en een groot afdak waar een lounge-set onder kan staan. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.


Materiaal keuze. Bekijk hieronder de mogelijkheden / informatie:


Ramen overzicht
Deuren overzicht
Bouwsystemen en houtsoorten
Dakbedekkingen
Dakgoten 
Funderingen
Houtbehandeling
Isolatie mogelijkheden

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Productbeschrijving
Details

Houten blokhut op maat laten produceren zoals u het wenst?

De blokhut zoals hierboven afgebeeld kunnen wij op maat fabriceren zoals u het wenst. Hierbij is bijna alles mogelijk en heeft u de mogelijkheid om het product te bekijken in onze verwarmde en overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2.

De Blokhutspecialist heeft een unieke aanpak !

U kunt uw wensen met betrekking tot de blokhut via de "maatwerk aanvragen" knop éénvoudig doorsturen naar ons. Wij zullen uw wensen vertalen in een gespecificeerde offerte inclusief alle prijzen erin vermeld. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Capelle aan den IJssel waar u de mogelijkheid heeft om een aantal modellen te bekijken én advies te krijgen van één van onze medewerkers. Indien u dit wenst kunnen wij ook een plattegrond met aanzichten voor u maken, zodat u het ontwerp ook in 3D kan bekijken. U krijgt hierdoor een goed beeld van uw project en wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt één aanspreekpunt binnen de Blokhutspecialist en wij nemen alle zorg uit handen voor u. Dit betreft ook eventueel de fundering, dakbedekking en montage zodat u zelf aan niets hoeft te denken, en wij dit helder voor u op papier zetten. U weet waar u aan toe bent en u heeft geen verrassingen achteraf wanneer u zaken doet met de Blokhutspecialist.De Blokhutspecialist zal na het inventariseren van uw wensen u vrijblijvend advies geven over de verschillende mogelijkheden. De Blokhutspecialist heeft een breed assortiment van producten en wij geven u graag daar het juiste advies over. U kunt bij ons alle kanten op.

Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een offerte op maat tegen standaard prijzen!


Kortingsaanvraag

Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit product? Vul het onderstaande formulier in en laat u verrassen door onze aanbieding! 

Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen. 

Persoonlijke informatie

Bericht

* Verplichte velden

Artikel vraag

Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijke informatie

Bericht

* Verplichte velden

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een éénvoudige maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • Geef hier aan in welk model u (in basis) geïnteresseerd bent of geef aan dat u een (geheel) ander model wenst.

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden