Abonneren op RSS-feed

Houten Chalet

Bent u aan het overwegen een houten chalet te kopen, lees dan verder en kijk rond op onze webshop voor een impressie van de mogelijkheden. Mocht u snel in contact willen komen voor een maatwerk uitleg van de mogelijkheden of advies voor uw situatie, neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Houten chalet kopen, waar begint u?

Belangrijk is om te bedenken wat het doel is van de chalet. Een houten chalet / blokhut is ideaal te gebruiken als vakantiewoning, maar ook als 2e houten woning bij uw huis. Ideaal als u logeés hebt of als uw kleinkinderen of kinderen komen logeren. Zij zullen heerlijk kunnen overnachten in uw eigen chalet.


De houten chalets die bij ons aangeboden staan, zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een klein romantisch chaletje, of u kiest voor een grotere luxe chalet. Alles is mogelijk bij ons. Ook de grotere afgebeelde modellen zijn met kleinere afmetingen beschikbaar en andersom zijn de kleinere modellen ook met grotere afmetingen beschikbaar.

Onze houten chalets zijn ook beschikbaar met verschillende soorten daken. U kunt dan ook de dakbedekking kiezen die uzelf wenst bij de door uw gekozen chalet. (Bijna) alles is mogelijk!

Kies uw eigen ramen en deuren die helemaal aansluit bij uw wensen! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Kiest u voor 1 of 2 kleine ramen? Voor een schuifpui of een enkele deur? Geen vraag is ons vreemd. Laat ons uw wensen weten en wij gaan samen met u rond de tafel zitten om alle mogelijkheden samen met u te overleggen.

Oriënteren of weet u het al?

Heeft u nog vragen en/of twijfels? Laat ons die vragen beantwoorden en uw twijfels wegnemen. U kunt altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer wat op onze site vermeld staat. Daarnaast kunt u ons ook altijd even een mailtje sturen, die onze medewerkers zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u toch liever wat voorbeelden zien? Bezoek dan onze showroom in Capelle aan den IJssel. Vergeet voor de tijd niet even te bellen, dan weet u zeker dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Hieronder een greep uit ons assortiment van houten chalets, maar kijk vooral verder op de site voor een compleet overzicht van het aanbod.


Tags: Houten Chalet | Chalet | Chalet van Hout

Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2