Flexwood houten garage Amsterdam met inpandige luifelStevige houten garage met zadeldak en dakshingles


Deze ruime Flexwood Garage maakt gebruik van het stevige blokhutbouw systeem. De inpandige luifel en breedte van de houten garage zijn variabel zodat u deze zelf kunt kiezen. Daarnaast beschikt dit type garage met zadeldak ook over dubbele garagedeuren in plaats van een kanteldeur.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Flexwood Houten Garage met inpandige luifel

De afmetingen van onze Flexwood houten garage type Amsterdam, met de technische bouw van een blokhut is variabel vanaf een breedte maat van 300 tot 650 cm en een dieptemaat van 300-900 cm. Zoals op de afbeelding te zien is, beschikt deze houten schuur over een inpandige luifel die in variabele maten verkrijgbaar is. 

De wanddikte is 44mm en is vervaardigd uit eersteklas Midden-Europees vurenhout.. De wandhoogte betreft 229 cm. 

Door het zadeldak is er een hellingsgraad van 17 graden die bedekt wordt met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). De dakoversteek is 23 cm. Boven de fundering plaatst u de door keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken. Dit ter voorkoming van houtrot aan de onderkant van het hout.  

De dubbeldeurs garagedeuren zijn van ook hout net als de enkele deur. Het raam is voorzien van echt glas. De overige twee ramen zijn geschikt voor draai-kiep standen. Alle ramen van deze garage zijn van dubbel glas en gemaakt van gelamineerd hout (dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt).

De benodigde montage- en bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Het raam- en deurbeslag is van een hoogwaardige kwaliteit. De doe-het-zelver monteert de houten garage aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding. Wilt u vanwege de moeilijkheidsgraag de garage liever laten monteren? Dan helpen wij u graag, vraag naar onze scherpe montage tarieven.

De Flexwood houten garage type Amsterdam met inpandige luifel kan op vele punten uitgebreid worden. Zo is het op aanvraag mogelijk om andere maten te kiezen, de wanddikte met 24cm te verdikken voor extra isolatie, grotere dakhellingen en nog een tal van opties.

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat: van 300 cm tot 650 cm (andere maten op aanvraag)
Dieptemaat: van 300 cm tot 900 cm (andere maten op aanvraag)
Wanddikte: 44 mm (68 mm heeft een meerprijs van 30%)
Wandhoogte: 229 cm
Dakhelling: 17 graden (grotere dakhellingen tegen meerprijs mogelijk)
Ramen: Vast, kiep en draai-kiep ramen 
Deuren: Enkel, dubbel, garage deuren 
Daktype: Zadeldak
Dakoversteek: 23 cm
Houtsoort: Eersteklas midden-europees vurenhout 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Amsterdam wordt standaard geleverd met:

Echt glas, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, dakshingles, raam- en deurbeslag, montage- en bevestigingsmaterialen en duidelijke momtange handleiding.

____________________________________________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen

____________________________________________________________

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!


Deuren
Wilt u een enkele deur of heeft u liever een openslaande dubbele deur op maat? Bekijk hier ons overzicht deuren.


Ramen
Wilt u een éénvoudig vast raam of een draai-kiep raam op maat met of zonder roedes? Bekijk hier de mogelijkheden.


Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden