Zonder overkapping

Bent u op zoek naar een houten garage cottage zonder overkapping? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Wij zijn DE specialist als het om maatwerk tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, garages, schuren en chalets gaat.

Op deze pagina vindt u ons aanbod houten cottage garages zonder overkapping. Niet helemaal kunnen vinden wat u zoekt? Stel dan eenvoudig uw eigen cottage garage samen. Dit kan online via de 3D-configurator maar u kunt ons ook mailen en uw wensen doorgeven.

Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen en een passende offerte aanbieden. Liever eerst wat ideeën opdoen en advies inwinnen? Bezoek dan onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ook is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening te ontwerpen met passende offerte.

U kijkt dan mee op een groot scherm en bespreekt uw wensen. Aan de hand van uw wensen wordt er dan een prachtige 3D tekening gemaakt. U krijgt op deze manier een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en weet direct waar u aan toe bent. De Blokhutspecialist staat voor kwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Want waarom zou u teveel betalen?


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina