Moderne blokhut

Wat verstaan we nu precies onder een moderne blokhut? Een moderne blokhut kenmerkt zich in strakke lijnen, ramen en deuren en vaak een plat dak. Hieronder hebben we een aantal moderne blokhutten afgebeeld die er strak en modern uitzien. Steeds meer wordt er gebruikt gemaakt van douglas hout met verticale wandbetimmering. Deze houtsoort zorg voor een luxe moderne uitstraling.  Wilt u ook een ruime overkapping in uw tuin? U kunt een moderne blokhut combineren met een overkapping. Kunt u zich het al in beelden op een zwoele zomeravond met een drankje onder de overkapping te zitten? Uiteraard kan de moderne blokhut ideaal gebruikt worden als houten berging van uw tuinspullen. U kunt de moderne blokhut natuurlijk ook gebruiken als een buitenkamer met een luxe loungebank en terrasheater.

Moderne blokhut kopen

Bij de Blokhutspecialist vindt u veel verschillende modellen van de moderne blokhut. Een moderne blokhut past zeer mooi in de tuin van vandaag. Veel van deze modellen kunnen op maat worden gemaakt voor u! Heeft u altijd al een moderne blokhut met platdak of een tuinkantoor in uw tuin gewenst? Bij ons vindt u een tuinhuis met verschillende afmetingen, verschillende dakvormen, verschillende houtsoorten en houtdiktes zoals 28, 34, 44, 56, 70 mm.

Deze moderne blokhutten zijn uitstekend te combineren met de trendy kleuren van Koopmans verf. Deze kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. zo krijgt uw  moderne blokhut de bescherming die het verdient. Kies zelf welke kleuren u aanspreken en bestel ze bij ons. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren om de blokhut modern helemaal eigen te maken. 

Zocht u een moderne blokhut met luifel , blokhutspecialist heeft voor iedere smaak en ieder budget een blokhut. 

Moderne blokhut op maat

Heeft u een mooie moderne blokhut gezien op onze website of elder op het internet? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een gratis offerte aanvragen met de wensen die u heeft. Wij kunnen het geheel fabriceren d.m.v. houtbouw of houtstapelbouw. Uw wensen zetten wij om in een 3d tekening van de door u gekozen moderne blokhut.Artikelen 1 tot 40 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2